Descoperă Banatul Montan cu cea mai nouă aplicație

Descoperă Banatul Montan cu cea mai nouă aplicație
 
 

Iubitorii de natură și frumos au acum la dispoziție o nou aplicație care să-i ajute să exploreze una dintre cele mai frumoase zone din România – Banatul Montan. Aplicația se numește chiar Banatul-montan.ro și îți prezintă obiectivele turistice din această regiune, precum și traseele de drumeție, pentru bicicletă sau auto.

Descoperă Banatul-montan.ro

Acum nu mai avem niciun motiv să nu vizităm Banatul Montan! Cu ajutorul aplicației putem vedea exact unde se află cele mai frumoase obiective turistice din regiune, fie că vorbim despre cetăți medievale, precum Cetatea Beiului, faimoasa Cascadă Bigăr sau Lacul Rusca-Teregova, cel mai nou lac din Banat.

Aplicația îți arată pe hartă exact unde se află toate aceste obiective turistice și îți oferă și un scurt ghid pentru fiecare, ce include povestea fiecărui loc și, bineînțeles, coordonatele geografice.

Cascada Bigar

Fotografie preluată de pe elements.envato.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Aplicația Banatul-montan.ro te ajută și să-ți plănuiești excursia prin această regiune. Fie că preferi să conduci prin aceste locuri pitorești, să faci plimbări cu bicicleta sau drumeții, aplicația îți pune la dispoziție toate traseele din regiune. Pentru fiecare traseu, ai informații folositoare, precum distanța, gradul de dificultate și timpul aproximativ pe care îl vei petrece pe drum.

Aplicația poate fi consultată aici - app.banatul-montan.ro.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers