Descoperă Asia în 12 poze incredibile

Descoperă Asia în 12 poze incredibile
 
 

Asia este un continent fascinant din toate punctele de vedere. De la natură, la istorie și tradiție, fiecare țară are ceva unic de oferi, ce contribuie la formarea imaginii unui continent atât de îndepărtat și de exotic și în același timp atât de aproape de noi.

Fotograful thailandez Weerapong Chaipuck a surprins exact aceste aspecte în fotografiile sale. În următoarea galerie foto vei putera admira și tu câteva poze incredibile din Asia, în care vei descoperi frumusețea peisajelor acestui continent, dar și expresivitatea oamenilor care îl locuiesc. Fotografiile ne dezvăluie Asia ca o lume nouă, depărtată și simplă, în care agitația societății în care trăim noi nu există!

Asia surprinzătoare în 12 poze incredibile

 

     

Descoperă și mai multe locuri frumoase din Asia în galeriile noastre foto: frumusețile Pakistanului, moștenirea Chinei și frumusețile Thailandei!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers