Descoperă Asia în 12 poze incredibile

Descoperă Asia în 12 poze incredibile
 
 
 

Asia este un continent fascinant din toate punctele de vedere. De la natură, la istorie și tradiție, fiecare țară are ceva unic de oferi, ce contribuie la formarea imaginii unui continent atât de îndepărtat și de exotic și în același timp atât de aproape de noi.

Fotograful thailandez Weerapong Chaipuck a surprins exact aceste aspecte în fotografiile sale. În următoarea galerie foto vei putera admira și tu câteva poze incredibile din Asia, în care vei descoperi frumusețea peisajelor acestui continent, dar și expresivitatea oamenilor care îl locuiesc. Fotografiile ne dezvăluie Asia ca o lume nouă, depărtată și simplă, în care agitația societății în care trăim noi nu există!

Asia surprinzătoare în 12 poze incredibile

 

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »
Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »

     

Descoperă și mai multe locuri frumoase din Asia în galeriile noastre foto: frumusețile Pakistanului, moștenirea Chinei și frumusețile Thailandei!

City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.