Deschide sezonul de schi cu Pow(d)er Week

Deschide sezonul de schi cu Pow(d)er Week
 
 

Dacă eşti pasionat de schi, snowboarding sau orice alt sport de iarnă care îţi aduce multă distracţie pe pârtie, atunci cu siguranţă vei dori să dai startul sezonului de iarnă în cel mai frumos loc. Les 2 Alpes este staţiunea alpină în care poţi face acest lucru şi, mai mult decât atât, te vei bucura nu numai de distracţie şi sport şi de un strat de zăpadă garantat pentru tine, ci şi de un eveniment pe măsură: Pow(d)er Week.

Pow(d)er Week: deschiderea sezonului de schi

Ajuns deja la ediţia cu numărul 13, Pow(d)er Week este un eveniment anual, desfăşurat la începutul lunii decembrie în staţiunea Les 2 Alpes din Franţa. Ca în fiecare an, acesta este momentul de deschidere oficială a sezonului. Astfel, în perioada 05-12 decembrie 2015, toţi schiorii, snowboarderii şi pasionaţii de sporturi de iarnă în general sunt aşteptaţi într-unul dintre cele mai bune domenii schiabile glaciare din lume cu sporturi, jocuri, petreceri şi întreceri, dar şi concerte, grătare şi mult vin fiert! Laughing

powder week

Domeniul schiabil Les 2 Alpes

Cazarea la Les 2 Alpes

Domeniul schiabil Les 2 Alpes

239 km de pârtii, 53 instalaţii pe cablu, pârtii pentru începători şi avansaţi la peste 3000 m altitudine, toate acestea înseamnă Les 2 Alpes. Nu ai cum să te plictiseţi într-un asemenea loc. Altitudinea domeniului schiabil glaciar garantează prezenţa zăpezii pe toată durata sezonului, iar tu poţi profita de ea chiar de la deschidere, participând la Pow(d)er Week.

Skipass-ul inclus în ofertele de cazare oferite de SnowTrex asigură accesul la instalaţii rapide. Astfel, ajungi imediat de la cota staţiunii (1.650 m), la cel mai înalt punct (3.560 m). Domeniul schiabil glaciar include şi un SnowPark de 240.000 m², aflat pe gheţar; un freestyle FunPark; o zonă dedicată începătorilor cu tabels şi 2 rail-lines, la peste 3.500 m altitudine; o zonă pentru familii La Toura şi o zonă dedicată experţilor cu Big Air (20 m) şi super-pipe.

Skipass-urile de peste 6 zile sunt valabile şi 2 zile în: Alpe d'Huez (237 km pârtii) şi Oz/Vaujany (68 km); 1 zi în: Serre-Chevalier (250 km), Via Lattea/Sestrière (400 km), Puy St. Vincent (75 km) şi Montgenèvre Voie Lactée (75 km).

Domeniul schiabil Les 2 Alpes

Domeniul schiabil Les 2 Alpes

Domeniul schiabil Les 2 Alpes

Pow(d)er Week: programe off piste

Pow(d)er Week nu înseamnă numai distracţie pe pârtii, chiar dacă mergi la Les 2 Alpes pentru a da startul sezonului cu stil. Off piste, organizatorii au pregătit o mulţime de surprize pentru participanţi, unele mai distractive, altele mai... delicioase. Astfel, ai parte de grătare şi vin fiert, dar şi muzică bună şi concerte la Open-Air Après-Ski-Area, o combinaţie ideală pentru relaxarea după o zi petrecută pe pârtie şi participând la tot soiul de competiţii, iar cluburile locale anunţă deja petreceri pentru cei mai neobosiţi schiori cu DJ de renume.

Principalele puncte din programul apres-ski sunt nu numai concertele şi party-urile, ci şi: Bad Taste Party, Turneul de Snow-Volei, Turneul de Broomball la patinoar şi cina finală cu raclette şi fondue de brânză. Ai aşadar un mix de sporturi de iarnă reinventate pentru distracţie, petreceri de zi şi de noapte şi multă, multă mâncare delicioasă să-ţi recapeţi forţele pentru o nouă zi pe pârtie.

Dacă nu te-am convins încă să participi la Pow(d)er Week 2015 la Les 2 Alpes, deşi cu siguranţă am făcut-o Laughing, atunci îţi mai dăm încă un motiv. Anul trecut peste 700 de participanţi s-au bucurat de săptămâna de deschidere a sezonului cu zile întregi de distracţie pe pârtii, dar şi în zonele special amenajate apres-ski.

Vezi şi tu cum a fost la Pow(d)er Week 2014:

Cazarea la Les 2 Alpes

Nu mai încape îndoială, vrei şi tu să participi la startul sezonului de iarnă din Franţa. Ediţia cu numărul 12 a Pow(d)er Week a adunat peste 700 de participanţi la Les 2 Alpes, motiv pentru care trebui să-ţi rezervi şi tu locul cât mai curând. Alege cazarea potrivită pentru tine, cu skipass inclus, în staţiunea Les 2 Alpes:

  • Dacă ajungi aici cu un grup mare de prieteni, alege cazarea la Résidence du Soleil 3*, pentru apartamente de 8 persoane de 48 până la 60 m².
  • Dacă ajungi aici cu perechea ta sau cu familia, atunci alege din multitudinea de studiouri şi apartamente de la Résidence Le Flocon d'Or.

Fie că vrei să fii aproape de pârtii sau de zonele de apres-ski, găseşti cazarea cea mai bună pentru tine de la Snowtrex. Descoperă toate ofertele speciale de cazare pentru Pow(d)er Week >

Cazarea la Les 2 Alpes

Snowtrex

Realizat in colaborare cu: Snowtrex

Snowtrex este partenerul tău ideal pentru o vacanţă la munte, pentru cazare şi skipass pentru cele mai frumoase destinaţii din Europa şi de peste ocean.

Află mai multe despre Snowtrex >

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers