Deconectează-te un weekend de tehnologie şi conectează-te la natură

Deconectează-te un weekend de tehnologie şi conectează-te la natură
 
 

Trăim în era vitezei, a tehnologiei, a robotizării, în vremurile în care majoritatea suntem în permanenţă obosiţi, extenuaţi şi bolnavi, suntem mereu grăbiţi şi concentraţi la problemele cotidiene, am ajuns să uităm să zâmbim, să iubim şi să fim fericiţi…

În ajutorul celor care conştientizează toate aceste lucruri şi a celor care spun din când în când: "îmi doresc să fug în munţii", dar şi pentru fericirea celor care iubesc tabloul în care ne-a dat voie divinitatea să locuim, vin cei de la Iubesc Natura.

De la natura în care "nimic nu se pierde, ci totul se transformă…" putem să învăţăm lucruri frumoase şi interesante…

Imaginaţi-vă următorul tablou: "TU, în inima munţilor, într-o căsuţă de la ţară, gustând bucate de casă şi pâine aburindă de pe vatră din care rupi împreună cu persoane dragi. Asculţi ca un copil şi eşti absorbit de legendele şi poveştile care împânzesc meleagurile vechi. După multă voie bună, înconjurat de oameni frumoşi, spui noapte bună şi-ţi aşezi capul pe o pernă moale, zâmbind. Ai un somn dulce şi liniştitor, într-un aer curat de ţară, până dimineaţă, când te trezesc sunetele cocoşilor harnici. Îţi pregăteşti desaga în spate, urmând să fii purtat în tărâmul de basm al rezervaţiei Scăriţa Belioara, acolo unde s-au născut legendele auzite. După o zi în care ţi-ai încântat văzul şi sufletul cu peisaje divine, sălbatice şi prea puţin atinse de om, ajungi acasă şi stai în jurul focului cu o păturică de lână pe tine, cu un bol de ceaun în braţe, rememorând ziua, savurând atmosfera din jurul tău, împărtăşind alături de prieteni toate trăirile tale. A doua zi călătoria continuă în tărâmul Cheilor Turzii, după care îţi strângi mâinile cu oamenii care ţi-au fost alături pe parcursul acestor zile şi te bucuri de călătoria care te-a purtat atât de sus, din toate punctele de vedere…"

Toţi cei care doriţi să trăiţi această poveste, o puteţi transforma în realitate weekendul 25 - 27 Octombrie, împreună cu Dan Chitilă şi cei de la Iubesc Natura. Mai multe informaţii despre această aventură de toamnă găsiţi AICI.

Locaţia: Munţii Apuseni
Perioada: 25 – 27 Octombrie
Punctul de plecare: Comuna Ocoliş, judeţul Alba
Nivel de dificultate: mediu
Grup: maxim 12 participanţi
Dată limită pentru înscrieri: 20 Octombrie
Preţ: 370 lei

Înscrie-te completând formularul Tradiţii şi aventuri în Apuseni!

     

Îţi mai recomandăm şi: Turist in Romania : Pestera Ursilor de la Chiscau - galerie fotoTurist în România : Peştera Meziad din Parcul Natural Apuseni - galerie fotoTurist in Romania : Pestera Ghetarul de la Scarisoara - galerie foto si Aventuri in Rachitele, Parcul Natural Apuseni


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers