Cum te lasă Noua Zeelandă fără cuvinte – GALERIE VIDEO

Cum te lasă Noua Zeelandă fără cuvinte – GALERIE VIDEO
 
 

Natura este un lucru impresionant. Acest lucru este evident în Noua Zeelandă, care te poate uimi cu frumuseţile sale în câteva clipe. Nu ai nevoie de prea multe explicaţii, ci doar de un video ca acesta şi te vei convinge că trebuie să ajungi în Noua Zeelandă în următoarea ta vacanţă... mai ales dacă iubeşti natura, peisajele pline de verdeaţă şi animalele sălbatice.

Richard Sidey ne arată în Speechless | Enderby Island, New Zeeland o mică parte din documentarul său de 45 minute Speechless – The Polar Realm, poate una dintre cele mai frumoase şi mai simpatice părţi, datorită numeroaselor animăluţe ce devin rapid protagoniste de film... pinguini cu ochi galbeni, lei de mare şi peisaje impresionante ne captivează din videoul următor.

De la simple peisaje pline de culoare

Noua Zeelanda

Noua Zeelanda

Noua Zeelanda

La cele mai simpatice animale

Noua Zeelanda

Noua Zeelanda

Noua Zeelanda

Vizionare plăcută!

Parcă lumea e mai frumoasă atunci când o admiri în mişcare. Vezi lista tuturor videourilor noastre sau hai cu noi pe YouTubeCool


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers