Cum se vede lumea din carlinga unui avion - galerie foto

Cum se vede lumea din carlinga unui avion - galerie foto
 
 
 

Just another day at the office înseamnă pentru pilotul Air Arabia Karim Nafani ceva cu totul extraordinar! Pilotul a devenit cunoscut după ce a postat o selecţie de fotografii din "biroul" său pe pagina sa de Facebook şi pe câteva site-uri de specialitate pentru fotografi. În scurt, timp pozele sale au făcut înconjurul lumii şi tot mai multă lume a admirat cum arată de fapt o carlingă în timpul zborului, cum arată lumea prin geamul său panoramic, dar şi cum arată oraşul Dubai văzut de sus prin acest geam imens.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

 Sunrise in the Office

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Fotografia care l-a făcut cunoscut este Sunrise in the Office, pe care Karim Nafani a realizat-o într-un zbor deasupra Oceanului Indian. Ulterior, toate fotografiile sale au apărut în numeroase reportaje şi articole, pilotul devenind cunoscut pentru imaginile captate din carlinga avionlui său. Mai mult decât atât, şi fotografiile pe care le realizează de pe cele mai înalte clădiri ale oraşului Dubai au devenit un adevărat spectacol vizual în mediul online.

Poze deosebite din carlinga unui avion

     

Dacă vrei să afli mai multe despre frumuseţea şi luxul din Dubai, te invităm să citeşti mai multe impresii de călătorie despre Dubai, să descoperi o mulţime de curiozităţi despre Dubai şi să vezi mai multe imagini în galeria foto a oraşului Dubai!

Sejur de lux în Antalya

Sejur de lux în Antalya

7 nopţi cazare, all inclusive, zbor din București, Cluj-Napoca și Timișoara
de la 400 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers