Cum se vede lumea din carlinga unui avion - galerie foto

Cum se vede lumea din carlinga unui avion - galerie foto
 
 

Just another day at the office înseamnă pentru pilotul Air Arabia Karim Nafani ceva cu totul extraordinar! Pilotul a devenit cunoscut după ce a postat o selecţie de fotografii din "biroul" său pe pagina sa de Facebook şi pe câteva site-uri de specialitate pentru fotografi. În scurt, timp pozele sale au făcut înconjurul lumii şi tot mai multă lume a admirat cum arată de fapt o carlingă în timpul zborului, cum arată lumea prin geamul său panoramic, dar şi cum arată oraşul Dubai văzut de sus prin acest geam imens.

 Sunrise in the Office

Fotografia care l-a făcut cunoscut este Sunrise in the Office, pe care Karim Nafani a realizat-o într-un zbor deasupra Oceanului Indian. Ulterior, toate fotografiile sale au apărut în numeroase reportaje şi articole, pilotul devenind cunoscut pentru imaginile captate din carlinga avionlui său. Mai mult decât atât, şi fotografiile pe care le realizează de pe cele mai înalte clădiri ale oraşului Dubai au devenit un adevărat spectacol vizual în mediul online.

Poze deosebite din carlinga unui avion

     

Dacă vrei să afli mai multe despre frumuseţea şi luxul din Dubai, te invităm să citeşti mai multe impresii de călătorie despre Dubai, să descoperi o mulţime de curiozităţi despre Dubai şi să vezi mai multe imagini în galeria foto a oraşului Dubai!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers