Cum să-ţi faci bagajele în 5 minute

Cum să-ţi faci bagajele în 5 minute
 
 
 

Poate cea mai nefericită parte a călătoriilor noastre este pregătirea bagajelor... în mare parte pentru că mulţi pur şi simplu nu ne pricepem la asta! Şi atunci? Decât să pun pe cineva să-mi facă bagajele, am decis să învăţ să mi le fac mai bine decât oricine. Tongue Out Nu e vorba aici numai de ce anume punem în geanta de vacanţă şi cum, pentru mine e mai degrabă important aspectul temporal. Tocmai de accea m-am hotărât să-ţi arăt şi ţie cum să-ţi faci bagajele în 5 minute şi, astfel, să fii gata de vacanţă cât ai bate din palme.

Ia cu tine esenţialul

Un bagaj făcut în 5 minute este un bagaj mic de obicei. În acest caz, ia cu tine numai strictul necesar, esenţialul pentru călătoria ta! Oriunde mergi, ia cu tine variantele mai mici sau mostre pentru produsele cosmetice şi de igienă, iar hainele mari poartă-le pe drum şi nu în geantă, pentru că nu fac altceva decât să ocupe spaţiu.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Aranjează toate obiectele în grămezi

Înainte de a le pune în bagaje, ar trebui să aşezi toate obiectele pe care vrei să le iei cu tine în grămezi în faţa ta! Astfel, vei avea o grămadă cu haine, una cu obiecte personale, una cu gadgeturi şi cărţi şi aşa mai departe. Ia doar jumătate dintre ele cu tine!

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Pregăteşte un rând de haine groase şi unul de haine subţiri

Astfel, cu siguranţă ai ceva de îmbrăcat pentru fiecare tip de vreme şi, mai mult decât atât, poţi combina cele două ţinute între ele.

Aranjează perfect interiorul genţii

Separă hainele în tricouri, pantaloni, bluze etc. Pune cele mai multe obiecte vestimentare pe marginile genţii, iar pe cele mai puţine în mijloc. Deasupra celor din mijloc aşează încălţămintea, iar deasupra ei gentuţa cu produse de igienă.

Ţine în bagajul de mână toate obiectele importante

Desigur, în bagajul de mână vei avea portofelul, actele, telefonul şi aşa mai departe. La acestea poţi adăuga o carte, un tricou şi câteva produse de toaletă pentru orice eventualitate şi pentru a nu scotoci apoi în bagajul mai mare.

Creează-ţi un dulăpior pentru călătorii

Cea mai bună metodă de a-ţi face bagajele în 5 minute este să ai totul pregătit. Laughing Un dulăpior pentru călătorii poate fi locul în care stochezi toate obiectele importante, de la paşaport şi până la perna de voiaj.

Ce alte sfaturi ai mai adăuga listei noastre pentru un bagaj făcut în 5 minute?

    

Vrei să călătoreşti inteligent? Descoperă toate sfaturile noastre utile pentru călătorii!

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.