Cum sa vizitezi Londra in doar doua ore

Cum sa vizitezi Londra in doar doua ore
 
 

Prima data cand am vizitat Londra a fost datorita faptului ca acolo schimbam avioanele. Mai jos aveti planul de bataie si ce am vazut in doua ore, multumita prietenei mele Monica Hertz:

1. Se iese in fuga de pe Terminal 5 spunand "sorry" la toti nefericitii pe care ii calci pe picioare.

2. Te intalnesti cu Moni. Ii multumesti ca exista! Ii dai guma de mestecat pe care i-ai adus-o cadou ca doar vii din SUA! Ea iti da la schimb un pachet de Haribo si o cafea! Ii smulgi cafeaua din mana, ca unul de la maraton si va indreptati spre masina!

3. Faci un preinfarct cand ea o porneste pe contrasens. Faci infarct cand intra in sensul giratoriu! Continui sa mergi spre Londra cu ochii inchisi.

4. Ajungi la Metrou si the dai cu the Tube pana la Westminister.

5. Admiri Big Ben-ul. Astepti sa iasa cucu'! Cucul nu iese asa ca pleci spre Parlament. Il vezi! Spui jdiua!

6. Mergi la Westminister Abbey. Te dai cu fundul de pamant ca vrei sa vezi mormantul lui Elisabeth! Moni iti spune ca costa vreo douajde lire! Ajungi la concluzia ca pentru zece un roman o dezgroapa si ti-o aduce afara ca s-o vezi! Renunti si pleci mai departe.

7. Mergi spre Trafalgar. Vezi Cavaleria. Vrei sa gadili un soldat care sta nemiscat. Moni se opune. Mai vezi niste monumente de-a lungul bulevardului.

8. Vezi Trafalgar Square. Zici "fain"!

9. Intri in fuga in National Gallery si te repezi atletic in a doua sala de pe stanga. Vezi vreo 5 picturi de Leonardo da Vinci. Spui cu voce tare, in engleza "Bai, ce tare a fost Rembrandt asta!" si te amuzi de fetele celor din jur!

10. Iesi in fuga din muzeu si te lasi dus de Moni la o biserica unde o sa iti arate o ciudata fresca rozicruciana. Spui "jdiua" dupa care te grabesti sa pleci pentru ca a inceput slujba si este o biserica a celor din colonii si chiar nu vrei sa vezi cu mai taie aia s-o gaina prin altar.

11. Te opresti la o cafea! Te bucuri ca iti accepta cardul! Te bucuri ca vorbesti engleza mai bine ca vanzatoarea de la cafea. Afli ca in Londra, englezii sunt specie protejata, fiind pe cale de disparitie.

12. Din nou in metrou... masina... si pleci spre  aeroport!

13. Te desparti de Moni si o inviti in Timisoara unde te vei revansa aratandu-i fabrica Guban, Gara de Nord si caminele de nefamilisti din Buziasului! Accepta cu bucurie si spune in gand "Thank God, he's leaving!"


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers