Cum să faci cele mai bune poze cu iPhone

Cum să faci cele mai bune poze cu iPhone
 
 

Telefoanele mobile nu mai sunt demult doar simple dispozitive care te ajută să păstrezi legătura cu cei dragi. Un smartphone înseamnă posibilități aproape infinite și aplicații pentru absolut orice nevoie ai avea. La fel de mult s-a dezvoltat și tehnologia camerelor foto de pe telefon, iar acum poți să faci fotografii excepționale folosind doar mobilul. Nu știi cum? Iată câteva sfaturi foto importante ca să faci cele mai bune poze cu iPhone.  

Dacă nu ești fotograf profesionist, dar iubești fotografia, nu ai nevoie de mai mult de un... iPhone. Poți să faci poze extraordinar de reușite, iar cei de la Apple te învață exact cum poți obține acest lucru.

Recent, pe site-ul celebrei companii americane a apărut o secțiune plină cu sfaturi foto pentru utilizatorii iPhone. Aici o să găsești zeci de videoclipuri, scurte și ușor de urmărit, din care o să afli tot ce trebuie să știi.

Cum să faci o panoramă verticală

Cum să faci un portret reușit

Cum să-ți faci un selfie reușit

Cum fotografiezi o siluetă la apus de soare cu un iPhone

Cum faci o poză de grup cu un iPhone

Cum să faci o poză cu adevărat specială cu un iPhone

Acestea sunt doar câteva din videoclipurile pregătite de Apple. Pe site-ul companiei o să găsești și mai multe sfaturi ca să faci cele mai bune poze cu iPhone

Tu ai făcut poze cu iPhone-ul de care ești mândru? Arată-ne și nouă în comentarii Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers