Cum arată triburile străvechi în zilele noastre

Cum arată triburile străvechi în zilele noastre
 
 

Întotdeauna m-am întrebat cum au reuşit să supravieţuiască triburile străvechi până în zilele noastre? Oare cum se poate ca acest Pământ să fie atât de diferit de la un capăt la altul? Dacă noi nu am mai putea trăi fără tehnologie, fără internet şi fără toate gadgeturile pe care ni le cumpărăm, triburile străvechi trăiesc bine mersi fără măcar să cunoască toate aceste produse şi servicii…

În anul 2009, un fotograf curajos, Jimmy Nelson, a plecat într-o expediţie deosebită. Proiectul său se numeşte Before They Pass Away şi a urmărit realizarea de portrete cu 29 triburi antice din întreaga lume, înainte ca acestea să dispară complet. Pentru că este pur şi simplu o aventură să trăieşti într-un astfel de mediu şi pentru că aceşti oameni duc o viaţă complet diferit de a noastră, nu cred că mai e nevoie de nicio prezentare, ci doar să urmărim împreună fotografiile impresionante!

Poze deosebite cu triburile străvechi în zilele noastre


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers