Cum arată triburile străvechi în zilele noastre

Cum arată triburile străvechi în zilele noastre
 
 
 

Întotdeauna m-am întrebat cum au reuşit să supravieţuiască triburile străvechi până în zilele noastre? Oare cum se poate ca acest Pământ să fie atât de diferit de la un capăt la altul? Dacă noi nu am mai putea trăi fără tehnologie, fără internet şi fără toate gadgeturile pe care ni le cumpărăm, triburile străvechi trăiesc bine mersi fără măcar să cunoască toate aceste produse şi servicii…

În anul 2009, un fotograf curajos, Jimmy Nelson, a plecat într-o expediţie deosebită. Proiectul său se numeşte Before They Pass Away şi a urmărit realizarea de portrete cu 29 triburi antice din întreaga lume, înainte ca acestea să dispară complet. Pentru că este pur şi simplu o aventură să trăieşti într-un astfel de mediu şi pentru că aceşti oameni duc o viaţă complet diferit de a noastră, nu cred că mai e nevoie de nicio prezentare, ci doar să urmărim împreună fotografiile impresionante!

Poze deosebite cu triburile străvechi în zilele noastre

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.