Cum ar fi să locuiești pe un vas de croazieră?

Cum ar fi să locuiești pe un vas de croazieră?
 
 

Cum ar fi să te bucuri de o călătorie extravagantă pe un vas de croazieră în jurul lumii? Dar cum ar fi să locuiești pe un vas de croazieră în timp ce acesta te plimbă prin întreaga lume? Ei bine, există și așa ceva pentru cei care nu se pot stabili niciunde și nu vor să renunțe la ideea de vacanță.

The World

Simplu denumit The World, vasul de croazieră funcționează ca o comunitate rezidențială privată, aflată în proprietatea celor care locuiesc pe acesta în jurul lumii. Vasul include 106 apartamente, 19 garsoniere și 40 studiouri, în care locuiesc 165 de persoane. De asemenea, la bord se mai află și un supermarket, un magazin de delicatese și 6 restaurante, dar și multe altele, așa cum putem vedea din acest video:

Cum a apărut The World

The World

The World a fost lansat în 2002, iar de atunci își plimbă locuitorii prin toată lumea. La fiecare câteva zile, cei care locuiesc pe vasul de croazieră se trezesc într-o nouă destinație exotică sau într-un port bine cunoscut din lume. Toți locuitorii vasului sunt proprietari, așa că își pot amenaja apartamentele după bunul plac și, mai mult decât atât, tot ei sunt cei care se ocupă de experiențele la bord, dar și pe uscat, toate fiind create pentru a depăși standardele de lux în turism!

Ce poți face la bord

The World

În timpul zilei, locuitorii The World se pot bucura de diverse răsfățuri la salonul de masaj sau în cafenele și restaurante, de plimbări cu caiacul pe mare, de un trabuc rafinat la Cigar club sau de o noapte petrecută sub cerul liber. The World mai include și zone de piscină, o sală de fitness, un teren de golf, un teren de tenis, un centru spa, o zonă de lounge cu muzică live, o bibliotecă și multe altele. Opririle din diverse colțuri ale lumii sunt de asemenea pline de activități numai bune pentru a te simți ca în vacanță și, în acelasși timp, acasă!

Ți-ar plăcea să locuiești pe un vas de croazieră? Cool

        

Dacă ți-a plăcut acest articol, te invit să descoperi și 10 călătorii cu avionul pentru cei excentrici sau cum arată o locuință amenajată într-un Boeing 727!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!



Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers