Cu motocicleta pe drumurile din România

Cu motocicleta pe drumurile din România
 
 

Nu știu alții cum sunt, dar eu abia aștept orice zi liberă pentru a porni la drum pe motocicletă. Nimic nu se compară cu libertatea care ți-o oferă acest vehicul pe două roți, mai ales când ești doar tu pe șosea. Știu preconcepțiile pe care majoritate participanților la trafic le au despre motocicliști. De aceea, pentru a spulbera măcar o parte din aceste prejudecăți, vreau să vă invit la o călătorie pe motocicletă pe drumurile din România!

Road trip la Hunedoara

Primul traseu pe care vi-l propun este Timișoara – Hunedoara. Deși există o bucată destul de mare (pentru standardele din România Laughing) de autostradă pe acest traseu, am ales drumul "vechi" pentru a mă putea bucura și de peisajele zonei. Indiferent cine ce spune, România este o țară superbă și în drumul meu am descoperit o sumedenie de priveliști frumoase.

Călare pe motor prin vestul României

Al doilea road trip în care vă invit este pe traseul Timișoara – Cluj-Napoca și retur. De această dată vremea nu a prea ținut cu noi, dar puțină ploaie nu strică niciodată. Din contră, ne ajută să vedem lumea într-o nouă lumină.

Puțin despre motocicleta mea

În cazul în care vă întrebați cu ce fel de motor mă plimb pe străzile patriei, ei bine este vorba despre o Honda VT 600C Shadow din 1994. Nu mi-a fost ușor să aleg modelul, dar accentele retro ce amintesc de primele versiuni ale acestei motociclete m-au convins. Să nu mai vorbim de motorul de 583cc care poate atinge 180 de kilometri pe oră.

Dacă vrei să vezi și celelalte escapade ale mele cu motocicleta te invit să dai un like paginii mele de Facebook, Sentenced to RideWink

Honda VT 600C Shadow

Tu ai călătorit cu motocicleta pe drumurile din România? Povestește-ne în secțiunea de comentarii despre aventurile tale pe motor!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers