Cu gândul la vară: Amilla Fushi Resort din Maldive

Cu gândul la vară: Amilla Fushi Resort din Maldive
 
 

Pentru că vacanţa de vară se apropie cu paşi uşori, începem deja să visăm la cele mai frumoase destinaţii. Plaje cu nisip fin, albastrul infinit al apei şi relaxare sub razele calde ale soarelui... ce ţi-ai putea dori mai mult? Dacă îţi doreai ceva în plus, Amilla Fushi Resort din Maldive este locul în care le vei primi pe toate.

Amilla Fushi Resort

Sursa

De ce Amilla Fushi Resort din Maldive?

Amilla Fushi Resort şi-a deschis porţile în luna februarie 2015, pe insula Amilla din Baa Atoll. Ai aşadar şansa de a fi unul dintre primii săi oaspeţi. Complexul este format din căsuţe pe plajă sau în lagună şi căsuţe suspendate peste bariera de corali sau în copaci. Deşi ar putea părea ceva foarte natural şi simplu, totul este îmbrăcat într-un lux minimalist, ce transformă Amilla Fushi Resort într-o destinaţie perfectă pentru luna de miere.

Amilla Fushi Resort

Sursa

Amilla Fushi Resort

Sursa

La toate acestea se adaugă apele cristaline şi limpezi, plajele cu nisip fin şi alb şi vegetaţia tropicală, ce îmbracă acest paradis exotic în umbre răcoroase. Nu trebuie să-ţi faci griji nici pentru unde vei lua masa, deoarece te aşteaptă şi un restaurant de lux, o pivniţă de vinuri, dar şi posibilitatea de a organiza cine speciale pe plajă. În plus, întreaga zonă în care se află insula, Baa Atoll, a fost declarată Rezervaţie a Biosferei de către UNESCO.

Ţi-ar plăcea să te ascunzi de lume în acest paradis exotic?

     

Descoperă şi alte destinaţii exotice de vis pentru 2015: 12 plaje din America Latină pe care să leneveşti la vară şi 10 destinaţii exotice pentru luna de miere în 2015!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers