Constelații, culori și lumini pe cerul dramatic al Finlandei - GALERIE FOTO

Constelații, culori și lumini pe cerul dramatic al Finlandei - GALERIE FOTO
 
 
 

De câte ori ţi-ai ridicat ochii spre cer şi ai rămas mut de uimire datorită miilor de stele care luminează dincolo de întunericul abisal al nopţii? Aştrii ne desenează imagini spectaculoase în nopţile senine. Din păcate, frumuseţea cerului pe timpul nopţii este de multe ori obturată din cauza poluării. Doar în zonele îndepărtate de marii poli industrial cerul mai poate fi văzut ca odinioară.

Finlanda se poate mândri cu un cadru natural de poveste şi nopţi în care cerul spune un miliard de poveşti. Fotograful Mikko Lagerstedf a dezvoltat o pasiune din a surprinde prin obiectivul aparatului de fotografiat cerul dramatic al Finlandei. Vision of Depth este ultimul proiect al fotografului Mikko Lagerstedf, iar imaginile spectaculoase surprind constelanţiile, aştrii şi culorile universului, toate văzute pe cerul senin al Finlandei.

Tu când ţi-ai ridicat ultima dată ochii spre cer să admiri stelele?

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.