Constelații, culori și lumini pe cerul dramatic al Finlandei - GALERIE FOTO

Constelații, culori și lumini pe cerul dramatic al Finlandei - GALERIE FOTO
 
 

De câte ori ţi-ai ridicat ochii spre cer şi ai rămas mut de uimire datorită miilor de stele care luminează dincolo de întunericul abisal al nopţii? Aştrii ne desenează imagini spectaculoase în nopţile senine. Din păcate, frumuseţea cerului pe timpul nopţii este de multe ori obturată din cauza poluării. Doar în zonele îndepărtate de marii poli industrial cerul mai poate fi văzut ca odinioară.

Finlanda se poate mândri cu un cadru natural de poveste şi nopţi în care cerul spune un miliard de poveşti. Fotograful Mikko Lagerstedf a dezvoltat o pasiune din a surprinde prin obiectivul aparatului de fotografiat cerul dramatic al Finlandei. Vision of Depth este ultimul proiect al fotografului Mikko Lagerstedf, iar imaginile spectaculoase surprind constelanţiile, aştrii şi culorile universului, toate văzute pe cerul senin al Finlandei.

Tu când ţi-ai ridicat ultima dată ochii spre cer să admiri stelele?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers