Concursul cu "poveşti despre vacanţe" a luat sfârşit!

Concursul cu
 
 

Am primit de la voi peste 100 de poveşti care ne-au trecut prin toate stările... ne-am distrat, am râs, am rămas impresionaţi, ne-am întristat, am glumit, am avut senzaţia că pe unii vă cunoaştem de o viaţă, alţii aţi reuşit efectiv să ne duceţi în concediu cu voi. Aţi fost peste 100 de oameni diferiţi, peste 100 de perspective diferite, peste 100 de turişti diferiţi, dar toţi aţi avut ceva în comun: aţi fost minunaţi!

Ne-a făcut plăcere această aventură, vă mulţumim tuturor pentru poveştile voastre şi vă dorim cât mai multe concedii de vis.

Ne pare rău că trebuie "să ne despărţim", deja ne obişnuiserăm să ne bem cafeaua şi să citim despre concediile voastre, dar acest lucru ne-a determinat să ne gândim la un nou concurs... aşa că: staţi pe aproape!Laughing

Acum să trecem la lucruri mai serioase...

MARELE PREMIU sau LOCUL I

La noi nu marele premiu merge la câştigător, ci câştigătorul merge la "marele premiu", adică într-un sejur de 4 nopţi cu demipensiune, pentru două persoane, la Casa Moşului din Munţii Făgăraş şi "se va deplasa la locul faptei" Ţintilă Corina, cea care ne-a povestit despre experienţa sa de neuitat, de la Chamonix - Mont Blanc!

APARATUL FOTO BenQ S 1420

Premiul al II - lea, decis de către gazdele de la Casa Moşuluiaparatul FOTO BenQ merge la câştigător,  poate chiar şi la cel mai plimbăreţ câştigător şi anume: Suciu Călin, omul care a mers 3000 de kilometri cu motocicleta prin Alpi!

2 PACHETE EXPLORATOR

Cele două locuri III, care conţin un rucsac QUECHUA cu câte trei ghiduri turistice de la National Geographic Traveler sunt câştigate de Oana Trandafir, cea care ne-a povestit despre turul ei absolut fabulos cu bicicleta, de la izvoarele Dunării până la Viena şi de Luchian Laura, care ne-a descris o altă lume... Japonia!

2 COLECŢII COMPLETE NATIONAL GEOGRAPHIC TRAVELER (26 volume)

Câştigătorii acestor două premii sunt Rachieru Elena – Roxana şi Gollent Simona, care ne-au povestit despre Cape Town, un loc în care se trăieşte o altă viaţă, respectiv despre un circuit organizat prin Elveţia.

2 PACHETE A CÂTE 14 CĂRŢI DIN COLECŢIA MARILE MUZEE ALE LUMII

Despre MARILE MUZEE ALE LUMII va citi Zamfir Ramona - Dora, care ne-a încântat cu poveştile ei din provincia Artena, Italia şi Diana Slav, care ne-a convins că există o parte a Bulgariei mai puţin cunoscută, absolut senzaţională.

5 PACHETE A CÂTE 3 GHIDURI DE LA NATIONAL GEOGRAPHIC TRAVELER

Cele 5 pachete merg la:

Premiile publicului

Pe lângă toate aceste premii mai avem şi cele acordate de voi, printre câte un LIKE de Facebook la articol. Aceste premii constau într-un GPS Prestigio 4150 cu harta completă a Europei, iar următoarele 4 constau într-un pachet a câte 3 ghduri turistice de la National Geographic Traveler.

S-au considerat valide doar voturile unice, după cum am menţionat în regulamentul de concurs!

UN GPS PRESTIGIO ROADSCOUT 4150

GPS-ul Prestigio Roadscout 4150 va pleca la drum cu Octavia Durus, care a convins cele mai multe persoane că "Toate drumurile merg la Roma".

4 PACHETE A CÂTE 3 GHIDURI TURISTICE NATIONAL GEOGRAPHIC TRAVELER

Cele 4 pachete au fost câştigate de:

  • Margareta Bădescu, care ne-a povestit despre Caraibe
  • Brinduşa Aluculesei şi povestea ei din Crikvenita, Croaţia
  • Diana Slav şi experienţa ei din Bulgaria
  • Laura Luchian, care ne-a descris o altă lume... Japonia!

Felicitări tuturor şi vă mai aşteptăm şi la următoarele noastre concursuri!

Câştigătorii sunt rugaţi să ne trimită datele lor de contact (nume complet, adresă şi număr de telefon) printr-un mesaj aici pe Facebok.

Casa Moşului

Realizat in colaborare cu: Casa Moşului

Pensiunea Casa Mosului din Cârţisoara situatã în imediata apropiere a centrului comunei, te întâmpinã cu ospitalitatea specificã zonei de munte. Oamenii pe care îi veţi întâlni aici, mâncarea şi bãuturile tradiţionale de cea mai bunã calitate precum şi condiţiile de cazare de 4 stele vor crea atmosfera de recreere, confort, linişte şi relaxare pe care le-aţi dorit.

www.casa-mosului.ro

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers