Clasamentul articolelor inscrise in concursul "Povesteşte-ne despre vacanţa ta!"

Clasamentul articolelor inscrise in concursul
 
 

Etapa a 2-a a concursului nostru începe acum!

Până când juriul va decide câştigătorul marelui premiu, o cazare cu demipensiune la Casa Moşului, vrem să aflăm părerea voastră. Voi, cititorii, puteţi desemna articolul câştigător al premiului "Povestea publicului" şi să recompensaţi autorul acestuia cu un GPS Prestigio Roadscout 4150 cu harta completă a Europei.

Am primit peste 100 de articole, fiecare mai interesant ca celălalt. Ne-am bucurat să citim aşa multe poveşti, interesante şi utile. Trebuie să recunoaştem că unele sunt foarte reuşite şi că ne dorim şi noi să vizităm destinaţiile respective. Sperăm că şi pe voi vă vor inspira!

Vă îndemnăm să votaţi şi voi articolul care vă place cel mai mult din lista de mai jos. Daţi click pe titlul articolului, citiţi-l şi dacă v-a plăcut printr-un LIKE îl votaţi! Fiecare LIKE e un vot! Puteţi avea mai multe articole preferate Laughing

Vă dorim o lectură plăcută!

Casa Moşului

Realizat in colaborare cu: Casa Moşului

Pensiunea Casa Mosului din Cârţisoara situatã în imediata apropiere a centrului comunei, te întâmpinã cu ospitalitatea specificã zonei de munte. Oamenii pe care îi veţi întâlni aici, mâncarea şi bãuturile tradiţionale de cea mai bunã calitate precum şi condiţiile de cazare de 4 stele vor crea atmosfera de recreere, confort, linişte şi relaxare pe care le-aţi dorit.

www.casa-mosului.ro

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers