CONCURS: Troler de treabă, caut călător îndrăgostit

CONCURS: Troler de treabă, caut călător îndrăgostit
 
 
 

Călătoriile și iubirea merg bine împreună pentru că adorăm să descoperim locuri noi, iubim să explorăm destinații inedite și suntem îndrăgostiți de senzația pe care ne-o oferă o zi într-un loc în care nu am mai fost. Ne transpiră palmele pe mânerul de la troler de emoție, ne bate inima mai tare când vedem marea, ne entuziasmăm când descoperim că locul de cazare este exact așa cum ni l-am închipuit și nu ne putem opri din zâmbit când avem în față acel monument, local sau obiectiv turistic la care am visat de luni sau ani de zile. Îți sună cunoscut?

Ce putem spune, nu avem leac pentru dorința noastră de a cutreiera lumea, dar dacă ne citești înseamnă că și tu ai aceleași simptome. Nici tu nu dormi noaptea înaintea vacanței la care ai visat și îți place să cunoști treptat fiecare colțișor al unui loc nou. Tocmai de aceea ți-am pregătit un nou concurs. Arată-ne că mersul în vacanță este la fel ca îndrăgostitul și îți facem cunoștință cu un partener de drum nou.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

Ce trebuie să faci pentru a câștiga un troler

Concursul se desfășoară în perioada 12.02 - 21.02.2016, ora 23:59. Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org și anunțat aici şi pe pagina noastră de Facebook în 22 februarie.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

troler

Câștigă un troler LAMONZA MONDO, roșu, de cabină și veți merge împreună în toate city break-urile de acum încolo. Îi poți vedea poza de profil mai sus și dacă îți place de el tot ce trebuie să faci este să răspunzi, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea:

Pe tine ce destinație turistică te-a făcut să te îndrăgostești la prima vedere și ce anume te-a cucerit?

Update!

Concursul nostru "Troler de treabă, caut călător îndrăgostit" s-a terminat și trolerul nostru și-a găsit perechea. Felicitări câștigătoarei Maria Constantinescu!

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers