CONCURS: Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021

CONCURS: Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021
 
 

Deja ştiţi că ne place să ne mândrim cu oraşul nostru… şi de ce nu ne-ar plăcea? Cu atât de multe atracţii turistice, locuri de fotografiat, parcuri şi evenimente, nu este de mirare că Timişoara se doreşte a fi una dintre candidatele la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021. Noi, echipa Ghiduri Turistice, ca mândri locuitori ai frumosului oraş de pe Bega, susţinem această iniţiativă şi te invităm să o susţii şi tu participând la concurs!

Mecanismul concursului

Între două sărbători ale dragostei (Valetine's Day şi Dragobete), timişorenii şi turiştii care ajung în oraşul de pe Bega sunt chemaţi să se îndrăgostească de Timişoara. Participanţii la concurs trebuie să ne arate de ce iubesc Timişoara şi să ne spună de ce cred că Timişoara trebuie să candideze pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.

Noi am descoperit câteva motive şi ţi le oferim şi ţie în articolele despre muzeele din Timişoara, galeriile noastre de artă, teatrele din Timişoara şi evenimentele anuale!

Concursul se desfăşoară în perioada 16 februarie - 24 februarie 2015, ora 23:59.

Ce poţi câştiga

Împreună cu Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021, am pregătit 5 premii speciale, fiecare constând în: un tricou, o cană, un pix, stickere şi alte materiale promoţionale oferite de Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 şi calendare România e frumoasă 2015, realizate de Ghiduri Turistice.

Premii

Extragerea se face cu ajutorul random.org, din toate comentariile înscrise la finalul articolului, cu răspunsuri la întrebarea de mai jos, iar câştigătorii vor fi anunţaţi aici şi pe pagina noastră de Facebook în 25 februarie 2015. 

Eşti pregătit? Răspunde printr-un comentariu, la acest articol, la întrebarea de mai jos:

De ce crezi că Timișoara trebuie să candideze la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021?

UPDATE

Concursul Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 s-a încheiat. Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Cei cinci câştigători extraşi cu ajutorul random.org sunt:
1. Amarie Dorina
2. Andra Costa
3. Alexandra Alexandra
4. Alxandra Bilteanu
5. Marius Alin Râmbu

Felicitări! Vă rugăm să ne trimiteţi un email cu datele de contact (nume, prenume, adresa exactă, număr de telefon) pe adresa info@ghiduri-turistice.info. Vă aşteptăm şi la următoarele concursuri!

Asociația Timişoara Capitală Culturală Europeană

Realizat in colaborare cu: Asociația Timişoara Capitală Culturală Europeană

Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană promovează candidatura Timişoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021. Susţine şi tu Timişoara!

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers