CONCURS: Spune-ne ce citești în vacanță și poți câștiga un Kindle

CONCURS: Spune-ne ce citești în vacanță și poți câștiga un Kindle
 
 
 

Deja știți că marea noastră pasiune sunt călătoriile. Iubim să explorăm străduțele lăturalnice ale orașelor pe care le vizităm, să fotografiem colțurile artistice, clădirile vechi și să facem pauze lungi în cafenelele pline de personalitate, care ne ies în cale. O altă pasiune a noastră este cititul pentru că și acesta este un mijloc de a călători prin lume, nu?

Purtăm mereu o carte cu noi în tren, când ne așezăm pe câte o bancă cu o vedere splendidă, când ajungem seara în camera de hotel - pentru a avea vise mai frumoase, pe plajă cu o Piña Colada în mână sau când savurăm un cappuccino într-un bar chic. Tocmai de aceea, vrem să vă oferim și vouă șansa să luați cu voi în vacanță poveștile preferate, care completează experiența unei călătorii minunate.

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »

CONCURS: Ce trebuie să faci pentru a câștiga un Kindle de vacanță?

Sunt atât de multe cărți clasice care pe noi ne-au inspirat la călătorii și cărți care ne-au completat perfect vacanțele. Vrem să știm ce citiți voi în pauzele pe care le faceți în timpul unei călătorii și vă răsplătim cu un Kindle perfect pentru următoarea aventură.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Concursul se desfăşoară în perioada 14.01-24.01.2016, ora 23:59. Câştigătorul va fi ales cu ajutorul random.org şi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook (nu uita să ne dai like) în 25 ianuarie.

Pentru a câștiga eBook Reader-ul Kindle Glare Free, 4GB, Wi-Fi, Negru tot ce trebuie să faci este să răspunzi, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea:

Tu ce carte ai vrea să iei cu tine în vacanță sau de ce carte te-ai bucurat într-una din călătoriile tale?

Update!

Concursul nostru "Spune-ne ce citești în vacanță și poți câștiga un Kindle" a luat sfârșit. Mulțumim participanților și vă invităm să vă înscrieți și la următoarele concursuri. Câștigătoarea unui Kindle este Vicky Andrei. Felicitări și așteptăm datele tale de contact pe info@ghiduri-turistice.info. Mult noroc în continuare!

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers