CONCURS : Povesteşte-ne despre vacanţa ta!

CONCURS : Povesteşte-ne despre vacanţa ta!
 
 

Fii ghidul nostru, povesteşte-ne despre o destinaţie de vacanţă din străinătate şi te răsplătim cu multe premii!

Te-ai bucurat de mare si soare pe o plajă în Croaţia sau Spania? Ai făcut drumeţii în Dolomiţi sau în Alpi? Ai evadat într-un city-break la Amsterdam sau Varşovia? Te-ai încântat cu privelişti deosebite într-o destinaţie exotică?

Indiferent ce loc ai văzut, vrem să ne povesteşti experienţa ta şi să o ilustrezi cu câteva poze. Îţi ia 10 minute şi suntem siguri că vei primi multe aprecieri şi şansa la unul dintre premiile noastre.

Ce trebuie să faci ca să te înscrii în concurs?

Trebuie să ne acorzi în jur de 10 minute, în care să completezi un formular cu 6 răspunsuri despre concediul tău. Deasemenea trebuie să încarci şi minim 10 poze din concediu ca să ne putem delecta şi ochii Smile

Perioada de desfăşurare a concursului

Concursul se desfăşoară în perioada 18 Septembrie - 20 Octombrie 2012. În acest interval trebuie să completezi povestea ta. Toate poveştile vor fi publicate pe site-ul nostru în 29 Octombrie. În data de 2 Noiembrie vom anunţa câştigătorii desemnaţi de juriu. ( Mai aşteptăm voturile de la 3 membri a juriului, aşa că vom afişa clasamentul final abia luni 05 Noiembrie. Au fost foarte multe poveşti reuşite şi ne-a luat un pic mai mult timp să le parcurgem decăt am preconizat.)

Premiile acordate de juriu

Am pregătit multe premii :

1xMARELE PREMIU : un sejur de 4 nopţi cu demipensiune pentru 2 persoane la Pensiunea Casa Moşului din Cârţişoara
locul 1 desemnat de juriu

1xAparat foto BenQ DC S 1420
articolul câştigător va fi desemnat de către Pensiunea Casa Moşului

2xPachet explorator : rucsac QUECHUA cu câte 3 ghiduri National Geographic Traveler
locul 2 şi 3

2x Colecţia completă National Geographic Traveler (26 volume)
locul 5 şi 6

2xPachet de 14 cărti din colecţia MARILE MUZEE ALE LUMII (vol 2-15)
locul 7 şi 8

5xPachet a câte 3 ghiduri National Geographic Traveler 
locurile 9, 10, 11, 12, 13

Premiul publicului

Dar asta nu e tot. Avem şi 5 premii pe care le va acorda publicul nostru cititor prin câte un vot de încredere şi anume un LIKE de Facebook.

1xGPS Prestigio Roadscout 4150 cu harta completă a Europei
locul 1

4xPachet a câte 3 ghiduri National Geographic Traveler 
locurile 2-5

Publicul cititor va putea vota toate articolele în perioada 29 Octombrie - 5 Noiembrie 2012 prin intermediul widget-ului de LIKE Facebook. Se vor considera doar voturile unice, aşa cum am descris aici. Vom afişa zilnic clasamentul cu articolele.

Cum se acordă premiile cu juriu?

Premiile se acordă de către juriul format din echipa Ghiduri-Turistice.info şi ambasadorii nostri.

Fiecare membru al juriului va acorda un punctaj de la 1-10 pentru fiecare articol şi pe baza acestor note se vor acorda premiile.

Câteva reguli pentru o bună desfaşurare

Povestea ta trebuie sa respecte următoarele cateva reguli :

  • Sa fie autentică şi scrisă de tine
  • Subiectul poveştii trebuie să fie legat de o destinaţie turistică din afara României. Prin destinaţie turistică înţelegem orice loc care merită vizitat, totuşi, nu vom accepta articole despre "parcul din spatele blocului"
  • Să nu mai fie publicată pe vreun alt site (apar probleme de conţinut duplicat şi de copyright)
  • Cele 10 poze pe care le ataşezi articolului trebuie să fie făcute de tine în locaţia respectivă (nu este obligatoriu să fii şi tu în poze deşi ne-ar plăcea!)

Vor fi acceptate în concurs poveştile care îndeplinesc condiţiile de mai sus şi sunt scrise corect gramatical şi fără greşeli mari de exprimare/ortografie. Nu se acordă contravaloarea premiului în bani şi premiul nu este transferabil.

Câştigătorul marelui premiu va putea beneficia de sejurul la Pensiuena Casa Moşului în perioada 5 Noiembrie - 20 Decembrie 2012, respectiv 5 Ianuarie - 28 Februarie 2013. Disponibilitatea va fi discutată direct cu proprietarii pensiunii.

NU UITA : Trebuie să completezi povestea ta până în 20 Octombrie .

IMPORTANT!
Poveştile care sunt traduse sau copiate de pe alte site-uri vor fi descalificate şi nu vor participa la concurs.
Deasemenea, ne rezervăm dreptul să descalificăm orice concurent care dovedeşte un comportament verbal agresiv sau incorect faţă de juriu sau faţă de ceilalţi concurenţi.

Ai şi alte întrebări ?

Dacă ai nelamuriri, lasă un comentariu mai jos şi îţi vom răspunde.

Aşteptăm cu interes poveştile voastre!

Inscrierea s-a incheiat.

Casa Moşului

Realizat in colaborare cu: Casa Moşului

Pensiunea Casa Mosului din Cârţisoara situatã în imediata apropiere a centrului comunei, te întâmpinã cu ospitalitatea specificã zonei de munte. Oamenii pe care îi veţi întâlni aici, mâncarea şi bãuturile tradiţionale de cea mai bunã calitate precum şi condiţiile de cazare de 4 stele vor crea atmosfera de recreere, confort, linişte şi relaxare pe care le-aţi dorit.

www.casa-mosului.ro

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers