CONCURS: Orange te trimite la Summer Well

CONCURS: Orange te trimite la Summer Well
 
 
 

Cui nu-i place să călătorească? Cui nu-i place muzica bună? Cui nu-i place să împărătășească cu prietenii toate aceste experiențe?

Ei bine, mie sigur îmi plac toate astea și sigur și ție! Orange Romania s-a gândit la tine și vine cu o super propunere… de fapt cu un concurs!

De ce Orange 4G

Orange Romania aduce cea mai nouă tehnologie în materie de internet mobil: 4G! Acum te poți bucura și tu de telefoane super-inteligente și de o viteză la internet care te dă pe spate. Poți face fotografii și video-uri și le poți urca pe rețele de socializare pentru a le împărtăși cu toți prietenii tăi mai repede ca oricând!

Orange Romania prezintă Summer Well 2014

Summer Well 2014

Orange Romania vrea să te bucuri de toate beneficiile 4G, dar și de vacanțele tale și de muzică bună! Dacă vrei și tu să te bucuri de o scurtă escapadă plină de muzică și de distracție, atunci înscrie-te în concurs și poți câștiga o invitație dublă la Summer Well 2014.

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Summer Well 2014 are loc în 09-10 august la Domeniul Știrbey din Buftea, unde te vor încânta Placebo, Bastille, The National, John Newman, Miles Kane, The 1975, Tom Odell, Chloe Howl, Reptile Youth și Prides. Sunt două zile de muzică și distracție la care poți ajunge și tu cu Orange Romania!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

CONCURS: Orange te trimite la Summer Well

Dacă vrei să participi la cel mai tare festival al anului din România, tot ce trebuie să faci este să ne spui, printr-un comentariu la acest articol, cum te ajută pe tine tehnologia 4G și poți câștiga o invitație dublă la Summer Well 2014 sau unul dintre cele două premii surpriză de la Orange!

Perioada de desfășurare a concursului este 23-27 iunie 2014. Câștigătorul unei invitații duble la Summer Well va fi ales cu ajutorul random.org și anunțat pe pagina noastră de Facebook și prin newsletter în data de 30 iunie 2014!

UPDATE

Concursul Orange te trimite la Summer Well s-a încheiat! Vă mulțumim tuturor pentru participare!

Câștigătorul unei invitații duble la Summer Well, ales cu ajutorul random.org, este: Mimi Constantin 

Câștigătorii a două premii surpriză de la Orange sunt: Maria Nagy și Mihaela Crăciunescu

Felicitări! Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook cu datele complete de contact (nume, prenume, adresa completă și număr de telefon) pentru trimiterea premiului!

Vă așteptăm și la următoarele concursuri!

Orange 4G

Realizat in colaborare cu: Orange 4G

Orange Romania îți aduce revoluția digitală cu internet la viteze 4G în toată țara! Acum poți face toate lucrurile care îți plac pe internet mai rapid ca niciodată.

Află mai multe despre Orange 4G!

 
Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.