CONCURS: LAMONZA îţi face bagajul de vacanţă

CONCURS: LAMONZA îţi face bagajul de vacanţă
 
 

Mai e încă vremea concediilor de vară sau deja e momentul să te pregăteşti pentru city break-urile de toamnă? Fie că relaxarea pe plajă a trecut, fie că urmează sau că vrei să evadezi într-o capitală europeană sau oriunde în lume... toate călătoriile tale frumoase încep cu un singur moment: împachetarea bagajelor. Laughing

LAMONZA – partenerul tău de vacanţă

Singur, în doi, cu prietenii sau cu familia, cu oricine ţi-ai petrece vacanţa ai nevoie de un partener de încredere şi pentru bagajele tale. LAMONZA creează produse perfecte pentru orice tip de călătorie. De la afaceri, la vacanţe, fie că urci pe culmi sau te relaxezi pe plajă, vei găsi în colecţia de produse ceva perfect pentru fiecare ocazie.

Un troler LAMONZA este totuşi principalul tău ajutor în vacanţă. Ai o mulţime de modele din care să alegi: cu cântar încorporat pentru cei care zboară des, cu carcasă dură pentru vacanţe active, trolere colorate pentru cei mai voioşi călători şi aşa mai departe.

CONCURS: Ia cu tine trolerul LAMONZA

Troler LAMONZA Stream

Ghiduri Turistice şi LAMONZA îţi fac vacanţele mai frumoase şi mai practice, aşa că ţi-am pregătit un concurs care să dea startul vacanţelor tale cu trolerul perfect. Poţi câştiga simpaticul troler LAMONZA Stream 54 cm, gri cu turqoise, cu carcasă semidură şi mânere laterale, despre care poţi afla mai multe aici.

Concursul se desfăşoară în perioada 10.08-23.08.2015, ora 23:59. Câştigătorul va fi ales cu ajutorul random.org şi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook în 24 august.

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea:

Care sunt cele 3 lucruri pe care le pui prima dată în bagajul de vacanţă?

UPDATE

Concursul LAMONZA îţi face bagajul de vacanţă s-a încheiat. Vă mulţumim tuturor pentru participare.

Câştigătoarea aleasă cu ajutorul random.org este Ciontu Elena. Felicitări! Te rugăm să ne trimiţi un email cu datele de contact (nume, prenume, adresa exactă, număr de telefon) pe adresa info@ghiduri-turistice.info, până marţi, 25 august, ora 14.

Vă aşteptăm şi la următoarele concursuri!

LAMONZA

Realizat in colaborare cu: LAMONZA

O călătorie, fie de plăcere sau de afaceri, este un început şi fiindcă pentru orice început e nevoie de încredere, LAMONZA creează produse pentru a-ţi fi partenerul de calitate mereu alături.

Află mai multe despre LAMONZA >

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers