CONCURS: Ghiceşte orașul din imagine

CONCURS: Ghiceşte orașul din imagine
 
 

Parcă a venit deja vara și parcă nu ne mai stă gândul la altceva decât la vacanțe! Dar, până să ajungi pe o plajă însorită, te invit la concurs. Ți-am pregătit o nouă ”ghicitoare” în imagini. De data asta, privim unul dintre cele mai frumoase orașe din țara noastră și singura cetate medievală încă locuită!

Dacă nu ai vizitat acest oraș până acum, cu siguranţă îți este cunoscut din fotografiile noastre. Hai să vedem cât de bine cunoști orașele-monument ale țării noastre!

Ce poţi câştiga?

Dacă ghicești, în primul rând, sincere felicitări pentru că ai descoperit orașul din imaginea noastră! Și, în al doilea rând, dacă ai și puțin noroc: 

  1. Premiul cel mare, mare: Cartea 1000 de minuni ale lumii, care te va ajuta să-ţi planifici toate vacanţele din viaţă în funcţie de cele mai impresionante obiective turistice din lume! Laughing
  2. Două premii mici, dar cu greutate: un pacheţel pentru turistul curios din tine, constând în două ghiduri turistice de la National Geographic.

Premiu Concurs Ghiduri Turistice

Cum participi?

Se dă imaginea de mai jos. Se ia, se admiră, se întoarce pe toate părțile și apoi se ghicește! Deci, spune-ne într-un comentariu scris mai jos:

CE ORAȘ DIN ROMÂNIA SE AFLĂ ÎN IMAGINE?

Concurs Ghiceste orasul din imagine

Concursul se desfăşoară în perioada 21 mai – 02 iunie 2014! Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi dintre toţi cei care precizează numele corect al orașului din imagine!
Se iau în considerare doar răspunsurile completate în rubrica de comentarii din pagina articolului de concurs.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 03 iunie pe blog, pe pagina noastră de Facebook şi prin newsletter!

UPDATE

Concursul Ghiceşte orașul din imagine a luat sfârşit. Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Răspunsul corect este: Sighișoara

În urma tragerii la sorţi, cu ajutorul random.org, câştigătorii sunt:

Premiul cel mare, mare – Mirel Lebada

Cele două premii mici, dar cu greutate – Cristy Cristian şi Teodorescu Dumitru.

Felicitări! Câştigătorii sunt rugaţi să ne trimită un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook cu datele complete (nume, prenume, adresă completă şi numărul de telefon) pentru trimiterea premiilor!

Vă aşteptăm şi la următoarele concursuri!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers