CONCURS: Ghicește locul și câștigă un aparat foto - a șasea imagine

CONCURS: Ghicește locul și câștigă un aparat foto - a șasea imagine
 
 

Nouă ne plac toate ghicitorile, curiozitățile și micile joculețe care ne provoacă mintea. Tocmai de aceea, am pregătit și pentru voi un joc de ghicit. Și pentru că fiecare joc are mai mult farmec când este o miză la mijloc, am decis să oferim un aparat foto Canon IXUS 165 pentru unul dintre participanți care a răspuns corect la întrebare, ales aleatoriu. 

Ghicitoarea noastră este simplă: cum se numește obiectivul turistic din imagine? Răspunde printr-un comentariu la articol pentru a participa la concurs.

ghiceste locul

Ce trebuie să faci pentru a câștiga un aparat foto

În perioada 6 - 17 aprilie, în decursul a 12 zile, vom posta șase imagini cu obiective turistice cunoscute în articole separate, la noi pe blog. Pentru a intra în concurs, tu trebuie să comentezi la articolele noastre cu numele obiectivului turistic/orașului din imagine.

Dacă ai comentat o dată ești înscris în concurs! Poți comenta la toate cele șase ghicitori pentru a avea mai multe șanse la premiu și pentru a ne demonstra că ești un călător care descoperă mereu locuri minunate. Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org și anunțat aici şi pe pagina noastră de Facebook în 18 aprilie. Cu cât comentezi la mai multe articole, cu atât ai mai multe șanse la premiu. Cu cât ghicești mai multe imagini, cu atât ai mai multe șanse la premiu. Dă-ne like pe Facebook:

Deci, cum se numește obiectivul turistic din imagine?

Update!

Concursul nostru Ghicește locul s-a terminat pe 17 aprilie 2016. Câștigătoarea unui aparat foto Canon este.... tobeleeee... MIHAELA PETRESCU, o călătoare din Ploiești. Felicitări!

Mulțumim că faceți parte din comunitatea noastră și că ați participat într-un număr atât de mare la concurs. Vă promitem că urmează concursuri tot mai interesante și vom premia cei mai fideli fani. Mult noroc și urmăriți-ne în continuare!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers