CONCURS: Ghicește locul și câștigă un aparat foto

CONCURS: Ghicește locul și câștigă un aparat foto
 
 
 

Nouă ne plac toate ghicitorile, curiozitățile și micile joculețe care ne provoacă mintea. Tocmai de aceea, am pregătit și pentru voi un joc de ghicit. Și pentru că fiecare joc are mai mult farmec când este o miză la mijloc, am decis să oferim un aparat foto Canon IXUS 165 pentru unul dintre participanți care a răspuns corect la întrebare, ales aleatoriu. 

Ghicitoarea noastră este simplă: cum se numește obiectivul turistic din imagine? Răspunde printr-un comentariu la articol pentru a participa la concurs.

ghiceste locul

Ce trebuie să faci pentru a câștiga un aparat foto

În perioada 6 - 17 aprilie, în decursul a 12 zile, vom posta șase imagini cu obiective turistice cunoscute în articole separate, la noi pe blog. Pentru a intra în concurs, tu trebuie să comentezi la articolele noastre cu numele obiectivului turistic/orașului din imagine.

Dacă ai comentat o dată ești înscris în concurs! Poți comenta la toate cele șase ghicitori pentru a avea mai multe șanse la premiu și pentru a ne demonstra că ești un călător care descoperă mereu locuri minunate. Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org și anunțat aici şi pe pagina noastră de Facebook în 18 aprilie. Cu cât comentezi la mai multe articole, cu atât ai mai multe șanse la premiu. Poți vedea AICI toate ghicitorile și dă-ne un like pe pagina de Facebook:

City break magnific în inima Romei

City break magnific în inima Romei

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 200 Eur
vezi detalii »

Deci, cum se numește obiectivul turistic din imagine?

Bucură-te de primăvară la Londra

Bucură-te de primăvară la Londra

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București şi Timișoara
de la 185 Eur
vezi detalii »

Update!

Concursul nostru Ghicește locul s-a terminat pe 17 aprilie 2016. Câștigătoarea unui aparat foto Canon este.... tobeleeee... MIHAELA PETRESCU, o călătoare din Ploiești. Felicitări!

Mulțumim că faceți parte din comunitatea noastră și că ați participat într-un număr atât de mare la concurs. Vă promitem că urmează concursuri tot mai interesante și vom premia cei mai fideli fani. Mult noroc și urmăriți-ne în continuare!

Petrece primăvara la Praga

Petrece primăvara la Praga

3 nopți cazare, mic dejun, zbor din București
de la 230 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.