CONCURS: Ghiceşte cascada din imagine

CONCURS: Ghiceşte cascada din imagine
 
 

Soarele este sus pe cer şi avem din ce în ce mai mult chef de plimbare... şi mai ales de vacanţă! Dacă nici tu nu mai ai răbdare până la vară şi deja cauţi locuri din România pe care să le vizitezi, am o sugestie pentru tine – cascada din imagine! Laughing

Dacă nu ai vizitat-o până acum, cu siguranţă o cunoşti din fotografiile noastre! Te punem la încercare cu un mic concurs şi îţi dăm şi premii perfecte pentru vacanţa de vară!

Ce poţi câştiga?

În primul rând felicitările noastre calde şi un mare "Mulţumim!" pentru că ne urmăreşti cu interes! În al doilea rând:

  1. Premiul cel mare, mare: Cartea 1000 de minuni ale lumii, care te va ajuta să-ţi planifici toate vacanţele din viaţă în funcţie de cele mai impresionante obiective turistice din lume! Laughing
  2. Cele trei premii mici, dar cu greutate: un pacheţel pentru turistul curios din tine, constând în două ghiduri turistice de la National Geographic.

Premiu Concurs Ghiduri Turistice

Cum participi?

Mai întâi scanezi vizual imaginea de mai jos, o analizezi pe toate părţile şi apoi ne spui, într-un comentariu scris mai jos:

CE CASCADĂ DIN ROMÂNIA SE AFLĂ ÎN IMAGINE?

Concurs Ghiceste cascada din imagine

Concursul se desfăşoară în perioada 02 aprilie – 16 aprilie 2014! Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi dintre toţi cei care precizează numele corect al cascadei din imagine!
Se iau în considerare doar răspunsurile completate în rubrica de comentarii din pagina articolului de concurs.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 17 aprilie pe blog, pe pagina noastră de Facebook şi prin newsletter!

UPDATE

Concursul Ghiceşte cascada din imagine a luat sfârşit. Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Răspunsul corect este: Cascada Bigăr

În urma tragerii la sorţi, cu ajutorul random.org, câştigătorii sunt:

Premiul cel mare, mareGavril Dana Tatiana

Cele trei premii mici, dar cu greutate Cameila Nicolae, Narcis Gabriel şi Alexandra Lădaru.

Felicitări! Câştigătorii sunt rugaţi să ne trimită un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook cu datele complete (nume, prenume, adresă completă şi numărul de telefon) pentru trimiterea premiilor!

Vă aşteptăm şi la următoarele concursuri!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers