CONCURS: Ghiceşte biserica din imagine

CONCURS: Ghiceşte biserica din imagine
 
 

Oraşele din România se laudă cu o mulţime de atracţii turistice fascinante... iar această biserică este una dintre ele! Te invităm la un concurs-ghicitoare!

Ce poţi câştiga?

Dacă ghicești, în primul rând, sincere felicitări pentru că ai descoperit biserica din imaginea noastră! Și, în al doilea rând, dacă ai și puțin noroc: 

  1. Premiul cel mare, mare: Un calendar România e frumoasă 2015 realizat de Ghiduri Turistice şi două cărţi: Monumente Medievale din Bucovina şi Monumente Medievale din Oltenia.
  2. Două premii mici, dar cu greutate: un pacheţel pentru turistul curios din tine, constând în un ghid turistic de la National Geographic şi un calendar România e frumoasă 2015.

Premii concurs

Cum participi?

Se dă imaginea de mai jos. Se ia, se admiră, se întoarce pe toate părțile și apoi se ghicește! Deci, spune-ne într-un comentariu scris mai jos:

CE BISERICĂ DIN ROMÂNIA SE AFLĂ ÎN IMAGINE?

Ghiceste biserica din imagine

Concursul se desfăşoară în perioada 12 martie – 19 martie 2015, ora 23:59! Premiile vor fi acordate prin tragere la sorţi dintre toţi cei care precizează numele corect al bisericii din imagine!
Se iau în considerare doar răspunsurile completate în rubrica de comentarii din pagina articolului de concurs.
Câştigătorii vor fi anunţaţi aici şi pe pagina noastră de Facebook în 20 martie.

UPDATE

Concursul Ghiceşte biserica din imagine s-a încheiat. Vă mulţumim tuturor pentru participare.

În urma extragerii cu ajutorul random.org, câştigătorii celor 3 premii sunt:

1. Premiul cel mare, mare: Emil Hossu
2. Două premii mici, dar cu greutate: Ileana Cristina şi Gianina Porojan

Felicitări! Vă rugăm să ne trimiteţi un email cu datele de contact (nume, prenume, adresa exactă, număr de telefon) pe adresa info@ghiduri-turistice.info, până joi, 26 martie, ora 14. Vă aşteptăm şi la următoarele concursuri!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers