CONCURS: Găseşte numărul biletului norocos, care te duce direct la Viena

CONCURS: Găseşte numărul biletului norocos, care te duce direct la Viena
 
 

Îţi doreşti să vizitezi grădina şi castelul Schonbrunn, Palatul Belvedere - reşedinţa de vară a celebrului general Eugeniu de Savoia, Catedrala Sfântul Ştefan, fondată cu aproape 900 de ani în urmă sau lumea magică de la Casa Fluturilor din Viena? Ai ajuns unde trebuie!

Tot ce trebuie să faci este să deblochezi codul din patru cifre a biletelor norocoase pe care le pun la dispoziţie prietenii noştri de la Austrian Airlines şi să te pregăteşti de plecare.

Pentru început, tot ce trebuie să faci este să ne aprobi accesul profilului tău de Facebook, de unde îţi vom salva DOAR numele complet şi adresa de e-mail, pentru a te putea contacta dacă vei fi câştigătorul unuia din cele două bilete pentru două persoane pe care le punem în joc.

Ca să-ţi fie mai uşor, ne-am gândit să-ţi venim în ajutor cu primele trei cifre, pe care le poţi descoperi conform următorilor paşi:

1 Dă LIKE paginii noastre de Facebook şi îţi dezvăluim prima cifră
2 Înscrie-te la newsletterul nostru şi afli a doua cifră
3 Dă-i share concursului şi descoperi şi a treia cifră

Dacă ai descoperit deja primele trei cifre ale biletului de avion către Viena, numărul tău norocos te poate face câştigător! Alege o cifră de la 0 la 9 (care doreşti tu) şi continuă codul biletului.

Scrie-ţi codul complet pe care l-ai descoperit în chenarul alb, iar dacă cifra pe care ai ales-o formează codul corect, intri automat în tragerea la sorţi pentru unul din cele două bilete pentru două persoane la Viena

Plecarea către Viena se face la alegere de pe unul din aeroporturile din Bucureşti, Sibiu sau Cluj-Napoca, în perioada 14 Octombrie - 30 Noiembrie. 

Perioada de desfăşurare a concursului este 23 Septembrie – 12 Octombrie 2013. Extragerea va avea loc în 14 Octombrie!

Concursul "Găseşte numărul biletului norocos care te duce direct la Viena" a luat sfârşit

În primul rând vrem ne cerem scuze pentru întâzierea închiderii concursului. Am o avut o mică problemă tehnică a cărei rezolvare a durat mai mult timp. Pentru că această situaţie a depins în totalitate de noi, am decis să considerăm VALIDE toate răspunsurile corecte s-au dat până în data de 04 Noiembrie 2013 (inclusiv).

A patra cifră a codului de pe biletele de avion care te duc direct la Viena este PATRU! Codul complet este: 2344

În cursul zilei de mâine vom face extragerea pentru cele două bilete, pentru două persoane, pe care o vom filma şi publica pe pagina noastră de Facebook.

Mult succes!

.................................................................................................................................................................................

În urma extragerii câştigătorii concursului "Găseşte numărul biletului norocos către Viena" sunt: 

  • MELINDA VALADI
  • ROMANO PERINI 

Aşteptăm un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook, cu datate voastre de contact (nume, prenume, adresă şi număr de telefon), iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!  


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers