CONCURS: Citeşte-ne şi câştigă

CONCURS: Citeşte-ne şi câştigă
 
 

Noi călătorim pentru a descoperi locuri minunate și pentru a crea amintiri frumoase. Îţi împărtăşim şi ţie experienţele noastre şi chiar mai mult decât atât, îţi aducem sfaturi de vacanţă şi recomandări de călătorie. Pentru că vrem să construim cea mai activă şi mai bine informată comunitate de travel din România, îţi trimitem în fiecare săptămână un newsletter cu cele mai noi articole de pe Ghiduri Turistice. 

La acest ghid al vacanţelor tale am adăugat şi un concurs! Înscrie-te la newsletter şi câştigi şi mai mult. Primeşti informaţii esenţiale pentru vacanţele tale şi intri în cursa pentru premii de călător adevărat: un aparat foto, calendare şi ghiduri turistice.

Mecanismul concursului

Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos şi să te înscrii la newsletterul Ghiduri Turistice. 

Dacă te-ai înscris deja la newsletterul Ghiduri Turistice, nu-ţi face griji. Şi cei care s-au înscris înainte sunt consideraţi automat participanţi la concursul nostru!

Concursul se desfăşoară în perioada 04 mai - 14 mai 2015, ora 23:59.

Ce poţi câştiga

  • Premiul mare, mare: un aparat foto Nikon Coolpix L29 + un calendar România e frumoasă 2015 - să faci poze frumoase în vacanţă şi să te inspiri de la alţi fotografi, care şi-au găsit locul în calendarul nostru. 
  • Două premii mici, dar cu greutate: un pachet format dintr-un Ghid Turistic National Geographic şi un calendar România e frumoasă 2015.

Premii concurs

Câştigătorul va fi extras cu ajutorul random.org şi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook în 18 mai 2015.

Înscrie-te la newsletter şi participă la concurs.

UPDATE

Concursul Citeşte-ne şi câştigă s-a încheiat. Vă mulţumim tuturor pentru participare.

Câştigătorii aleşi cu ajutorul random.org sunt:

  • Premiul mare, mare: Rucsandra Radulescu
  • Două premii mici, dar cu greutate: Cositoru Florentina şi George Alexia

Felicitări! Veţi primi un email cu mai multe informaţii în cursul zilei de azi (18 mai 2015) pe adresa de email cu care v-aţi înscris la newsletter.

Castigatori concurs


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers