CONCURS: Ce înseamnă pentru tine Premium Economy?

CONCURS: Ce înseamnă pentru tine Premium Economy?
 
 

Cui nu-i place să călătorească? Oare cui nu-i place să călătorească într-un mod cât mai confortabil? Şi mai ales cui nu-i place să ajungă cât mai repede în destinaţia de vacanţă aleasă?

Cu atât de multe întrebări, nu este de mirare că fiecare vacanţă este un motiv pentru a căuta cele mai bune servicii şi produse din turism. Compania aeriană Lufthansa s-a gândit la tine şi vine în întâmpinarea nevoilor tale cu o nouă clasă: Premium Economy.

Când putem zbura cu Lufthansa Premium Economy?

Deja biletele de avion pentru noua clasă de la Lufthansa sunt disponibile pentru folta de Boeing 747-8, care acoperă rutele din Frankfurt spre o sumedenie de destinaţii precum: Bangalore, Beijing, Buenos Aires, Chicago, Delhi, Hong Kong, Los Angeles, Mexico City, Sao Paolo, Seoul, Tokyo şi Washington. Din luna ianuarie, zborurile se extind şi la celelalte destinaţii Lufthansa şi se preconizează ca, până la finalul verii 2015, întreaga flotă Lufthansa să fie dotată cu noua clasă Premium Economy.

CONCURS: Ce înseamnă pentru tine Premium Economy?

Premiu Lufthansa Holiday Collection

Poţi afla mai multe despre beneficiile clasei Lufthansa Premium Economy chiar de la noi, însă am vrea să ştim cum vezi tu lucrurile! Laughing Tocmai de aceea ţi-am pregătit un CONCURS cu un super premiu pentru călătorul din tine: un set de două valize din Lufthansa Holiday Collection!

Concursul se desfăşoară în perioada 01-15 noiembrie, până la ora 23:59! Câştigătorul va fi ales cu ajutorul random.org şi anunţat aici şi pe pagina noastră de Facebook în 17 noiembrie!

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi, printr-un comentariu la acest articol, la întrebarea:

Ce înseamnă pentru tine clasa Premium Economy?


UPDATE

Concursul Ce înseamnă pentru tine Premium Economy? a luat sfârşit. Vă mulţumim tuturor pentru participare!

Câștigătorul unui set de valize din Lufthansa Holiday Collection, ales cu ajutorul random.org, este: Velicu Mihaela Daniela

Felicitări! Te rugăm să ne trimiți un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook cu datele complete de contact (nume, prenume, adresa completă și număr de telefon) pentru trimiterea premiului!

Lufthansa

Realizat in colaborare cu: Lufthansa

Lufthansa îți aduce servicii de zbor moderne în întreaga lume, iar acum poţi beneficia şi de un loc într-o nouă clasă: Lufthansa Premium Economy!

Află mai multe despre Lufthansa!

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers