CONCURS: Calendar România e frumoasă 2016

CONCURS: Calendar România e frumoasă 2016
 
 
4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Anul trecut am creat împreună cel mai frumos calendar pentru 2015: România e frumoasă. Anul acesta o luăm de la capăt, pentru a descoperi alte locuri minunate, pline de farmec pitoresc sau urban din ţara noastră. Împreună ne mândrim cu frumoasa noastră Românie!

Dacă ţi-a rămas în suflet vreun loc din România, cu siguranţă l-ai fotografiat şi l-ai arătat tuturor prietenilor tăi. Acum este momentul să-l arăţi întregii comunităţi Ghiduri Turistice.

Construim Calendarul România e frumoasă 2016

Sub motto-ul România e frumoasă, hai să creăm împreună calendarul frumoasei noastre ţări! Te invităm şi pe tine să contribui la acesta astfel:

*Ne rezervăm dreptul de a nu înscrie în concurs fotografiile în descrierea cărora nu este menţionat locul în care au fost făcute!

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Mecanismul de concurs

Concursul se desfăşoară în perioada 09 – 27 noiembrie 2015. În fiecare săptămână, noi vom aduna toate pozele primite pe pagina noastră de Facebook şi le vom posta într-un articol. La finalul perioadei de concurs, echipa Ghiduri Turistice va alege cele mai frumoase poze trimise de voi pentru a construi Calendarul România e frumoasă 2016.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Atenţie:

  • Fotografia pe care o încarci pe pagina noastră de Facebook trebuie să-ţi aparţină!
  • Odată încărcată fotografia, eşti de acord să ne cedezi drepturile de folosinţă asupra acesteia pentru a o introduce în calendar.

Calendarul România e frumoasă 2016 şi câştigătorii

La finalul concursului, vom construi împreună cel mai frumos calendar pentru România! Cele 12 fotografii introduse în calendar sunt declarate automat câştigătoare, însă numai una dintre ele va primi marele premiu! Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 2 decembrie 2015 4 decembrie 2015 (datorită volumului mare de fotografii primite) aici şi pe pagina noastră de Facebook. 

Premiile concursului sunt:

  • 12 pachete tricou + calendar – pentru fiecare fotografie introdusă în calendar.

Calendar Ghiduri Turistice

  • Marele premiu: 1 aparat foto – fotografia câştigătoare va fi aleasă cu ajutorul random.org din cele 12 introduse în calendar.

Aparat foto

PARTICIPĂ LA CONCURS!

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.