CONCURS: Calendar România e frumoasă 2016

CONCURS: Calendar România e frumoasă 2016
 
 

Anul trecut am creat împreună cel mai frumos calendar pentru 2015: România e frumoasă. Anul acesta o luăm de la capăt, pentru a descoperi alte locuri minunate, pline de farmec pitoresc sau urban din ţara noastră. Împreună ne mândrim cu frumoasa noastră Românie!

Dacă ţi-a rămas în suflet vreun loc din România, cu siguranţă l-ai fotografiat şi l-ai arătat tuturor prietenilor tăi. Acum este momentul să-l arăţi întregii comunităţi Ghiduri Turistice.

Construim Calendarul România e frumoasă 2016

Sub motto-ul România e frumoasă, hai să creăm împreună calendarul frumoasei noastre ţări! Te invităm şi pe tine să contribui la acesta astfel:

*Ne rezervăm dreptul de a nu înscrie în concurs fotografiile în descrierea cărora nu este menţionat locul în care au fost făcute!

Mecanismul de concurs

Concursul se desfăşoară în perioada 09 – 27 noiembrie 2015. În fiecare săptămână, noi vom aduna toate pozele primite pe pagina noastră de Facebook şi le vom posta într-un articol. La finalul perioadei de concurs, echipa Ghiduri Turistice va alege cele mai frumoase poze trimise de voi pentru a construi Calendarul România e frumoasă 2016.

Atenţie:

  • Fotografia pe care o încarci pe pagina noastră de Facebook trebuie să-ţi aparţină!
  • Odată încărcată fotografia, eşti de acord să ne cedezi drepturile de folosinţă asupra acesteia pentru a o introduce în calendar.

Calendarul România e frumoasă 2016 şi câştigătorii

La finalul concursului, vom construi împreună cel mai frumos calendar pentru România! Cele 12 fotografii introduse în calendar sunt declarate automat câştigătoare, însă numai una dintre ele va primi marele premiu! Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 2 decembrie 2015 4 decembrie 2015 (datorită volumului mare de fotografii primite) aici şi pe pagina noastră de Facebook. 

Premiile concursului sunt:

  • 12 pachete tricou + calendar – pentru fiecare fotografie introdusă în calendar.

Calendar Ghiduri Turistice

  • Marele premiu: 1 aparat foto – fotografia câştigătoare va fi aleasă cu ajutorul random.org din cele 12 introduse în calendar.

Aparat foto

PARTICIPĂ LA CONCURS!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers