CONCURS: Calendar România e frumoasă 2015

CONCURS: Calendar România e frumoasă 2015
 
 

Cea mai accesibilă destinaţie de vacanţă pentru fiecare dintre noi este chiar ţara în care trăim. La fiecare pas, în fiecare zonă descoperim o mulţime de frumuseţi cu care ne putem mândri... aşa că de ce să nu le admirăm pe tot parcursul anului?

Fiecare dintre noi a vizitat cel puţin un loc din România care i-a rămas apoi în suflet. Tocmai de aceea vrem să ştim care sunt destinaţiile din ţară care te-au fermecat pe tine şi să le arătăm şi altora!

Ajută-ne să creăm Calendarul România e frumoasă 2015 şi te premiem

Sub motto-ul România e frumoasă, hai să creăm împreună calendarul frumoasei noastre ţări! Te invităm şi pe tine să contribui la acesta astfel:

Mecanismul de concurs

Concursul se desfăşoară în perioada 17 noiembrie – 07 decembrie 2014. În fiecare săptămână, noi vom aduna toate pozele primite pe pagina noastră de Facebook şi le vom posta într-un articol. La finalul perioadei de concurs, echipa Ghiduri Turistice va alege cele mai frumoase poze trimise de voi pentru a construi Calendarul România e frumoasă 2015.

Atenţie:

  • Fotografia pe care o încarci pe pagina noastră de Faceook trebuie să-ţi aparţină!
  • Odată încărcată fotografia, eşti de acord să ne cedezi drepturile de folosinţă asupra acesteia pentru a o introduce în calendar.

Calendarul România e frumoasă 2015 şi câştigătorii

La finalul concursului, vom construi împreună cel mai frumos calendar pentru România! Cele 12 fotografii introduse în calendar sunt declarate automat câştigătoare, însă numai una dintre ele va primi marele premiu!

Premiile concursului sunt:

  • 12 pachete tricou + calendar – pentru fiecare fotografie introdusă în calendar.
  • Marele premiu: 1 aparat foto – fotografia câştigătoare va fi aleasă cu ajutorul random.org din cele 12 introduse în calendar.

PARTICIPĂ LA CONCURS!

UPDATE

Concursul Calendar România e frumoasă 2015 a luat sfârşit. Vă mulţumim tuturor pentru participare!
Află dacă te numeri printre câştigători aici!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers