CONCURS#2: Recunoaşte cele două oraşe compilate în fotografia din interiorul articolului

CONCURS#2: Recunoaşte cele două oraşe compilate în fotografia din interiorul articolului
 
 

Pentru că tuturor ne plac ghicitorile, ne-am gândit să transformăm provocarea "Recunoaşte cele două oraşe din imagine" într-o serie de concursuri. Prietenii noştri de la Austrian Airlines au fost la fel de încântaţi de idee şi sunt dispuşi să ne mai susţină cu încă o serie de premii, care constau în machete de avioane, genţi şi keyholder-uri.

Mai exact, începând de astăzi, aveţi 5 zile în care să elucidaţi misterul celor două oraşe compilate în fotografia de mai jos şi să răspundeţi corect printr-un comentariu la acest articol care este numele lor. 

Concurs

Click pe imagine să vezi poza mărită

Dacă ţi-ai dat seama, lasă un comentariu mai jos la acest articol cu numele celor două oraşe!

Toate răspunsurile corecte vor intra la tragere la sorţi:

1xpachet "I love travel, I love Austrian Airlines", care conţine o geantă, o machetă mare, machetă mica şi un keyholder.

1xpachet "I love coffee, I love Austrian Airlines", care conţine o cană, două machete de avioane Austrian Airlines şi un suport pentru chei

1xpachet "I love airplanes, I love Austrian Airlines", care conţine o machetă de avion Austrian Airlines şi un suport pentru chei

Concursul se desfăşoară în perioada 20 Mai - 25 Mai 2013. Câştigătorii vor fi anunţaţi în data de 27 Mai 2013.

Urmăreşte-ne în continuare, pentru că împreună cu prietenii noştri de la Austrian Airlines îţi pregătim o serie de multe alte surprize!

.............................................................................................................

Cele două oraşe din imagine sunt: VENEŢIA şi PRAGA!

În urma extragerii, câştigătorii concursului sunt:

- Dana Tanasie
- Balta Laura
- Cezar Partheniu

Aşteptăm un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook cu datele personale ale câştigătorilor, care să conţină (nume, prenume, număr de telefon, e-mail şi adresă unde să livrăm premiile).

Vă mulţumim tuturor pentru participare şi vă aşteptăm şi la următoarele noastre concursuri!

Austrian Airlines

Realizat in colaborare cu: Austrian Airlines

Austrian Airlines oferă conexiuni prin Viena, către 130 oraşe din lume şi  66 ţări de pe cele 5 continente. În rândul conexiunilor intercontinentale transportatorul deserveşte rutele către New York, Chicago, Toronto, Tokio, Beijing, Delhi, Mumbai, Bangkok, Dubai. 

Site-ul Austrian Airlines

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers