CONCURS - stii orasul din imagine?

CONCURS - stii orasul din imagine?
 
 

Ne bucuram ca la concursul precedent asa multi ati ghicit orasul.

Ne-au cazut ochii pe o alta poza care ni se pare "interesanta" si vrem sa vedem cine ghiceste orasul de unde este imaginea.

Ce poti castiga (in afara de laude!)?

De data aceasta avem mai multe premii. Primul care ghiceste care este orasul din imagine va primi cartea "100 cele mai frumoase parcuri nationale ale lumii" care are multe informatii si poze incantatoare. 

100 cele mai frumoase parcuri nationale ale lumii

Dar fiindca nu vrem sa recompensam doar rapiditatea, vom mai avea 2 premii a cate doua ghiduri turistice de la National Geographic pe care le vom acorda prin tragere la sorti dintre cei care au ghicit orasul.

Cum participi ?

Lasa un comentariu mai jos cu orasul care crezi ca este in imagine. Daca lasi mai multe raspunsuri il vom considera doar pe primul.

Concursul se desfasoara pana Luni 16.04 la ora 22:00.
Castigatorii vor fi publicati pe blog si pe pagina noastra de Facebook.

Deci, care este orasul din imagine:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers