CONCURS - ghicesti locul celebru din imagine?

CONCURS - ghicesti locul celebru din imagine?
 
 

Avem o serie intreaga de concursuri cu poze si de fiecare data ati ghicit foarte usor, ca era vorba de un oras, ca era vorba de un castel sau muzeu.

Poza pe care o propunem acum este dintr-un loc foarte celebru dar este un pic "ingreunata" ca sa vedem cine chiar stie :)) Vrem sa ne spuneti numele locului din imagine si orasul in care se afla.

Ce poti castiga (in afara de laude!)?

Avem mai multe premii, ca de obicei.

Primul care ghiceste care este numele locului si in ce oras se gaseste va primi un pachet format din  :

  • cartea "Calatorii pentru o viata : 500 de locuri unice (vol 3)" care are multe idei si poze pentru concedii reusite
  • 2 ghiduri turistice de la National Geographic

Calatorii pentru o viata : 500 de locuri unice

Dar fiindca nu vrem sa ii recompensam doar pe cei rapizi de mouse, vom mai avea 2 premii a cate doua ghiduri turistice de la National Geographic pe care le vom acorda prin tragere la sorti dintre toti cei care precizeaza corect numele locului din imagine si in ce oras se gaseste acesta.

Cum participi ?

Lasa un comentariu mai jos cu numele locului din imagine si in ce oras se gaseste acesta. Daca lasi mai multe raspunsuri il vom considera doar pe primul. Pentru ca un raspuns sa fie valid trebuie sa precizezi ambele denumiri.

Concursul se desfasoara pana Duminica 20.05 la ora 22:00.
Castigatorii vor fi publicati pe blog si pe pagina noastra de Facebook in data de Luni 21.05.

Castigatori concurs (22.05.2012)

Va multumim tuturor pentru participare. Majoritatea raspunsurilor au fost corecte : este vorba despre Bazilica Sfantului Petru din Vatican.

Premiul pentru raspunsul cel mai rapid merge la Nicoletta Aldea.

In urma extragerii celelalte doua premii merg la Silvia Marinescu si Bianca Elena.

Pentru a va putea trimite premiile va rugam sa ne trimiteti numele, adresa completa si numarul de telefon pe e-mail la info@ghiduri-turistice.info .


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers