CONCURS - ghiceste castelul din imagine

CONCURS - ghiceste castelul din imagine
 
 

Ne bucuram ca la fiecare concurs de pana acum ati participat asa de multi, si foarte multi ati si stiut orasul sau locul care era in imagine.

Schimbam un pic subiectul concursului si va propunem sa ghiciti ce castel este in imagine.

Ce poti castiga (in afara de laude!)?

De data aceasta avem 2 premii a cate doua ghiduri turistice de la National Geographic pe care le vom acorda prin tragere la sorti dintre toti cei care ghicesc corect numele castelului.

Cum participi ?

Lasa un comentariu mai jos cu NUMELE CASTELULUI care crezi ca este in imagine. Daca lasi mai multe raspunsuri il vom considera doar pe primul.

Concursul se desfasoara pana Duminica 22.04 la ora 22:00.
Castigatorii vor fi publicati pe blog si pe pagina noastra de Facebook in decursul zilei de Luni 23.04.

Castigatorii concursului ( actualizare 23.04.2012 ora 16:30 )

Asa cum majoritatea ati ghicit, in poza este vorba despre Castelul Edinburgh din Scotia. In urma tragerii la sorti cele doua premii a cate doua ghiduri turistice de la National Geographic merg la Elena Angheluta si Vlad Daniel.

Felicitari tuturor participantilor!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers