CONCURS - ce castel este in imagine ?

CONCURS - ce castel este in imagine ?
 
 
 

Pana acum v-am provocat sa ghiciti multe locuri si se pare ca va descurcati excelent. Avem o noua poza pe care vrem sa o supunem spiritului vostru de observatie. Am primit poza de la Elena Dragomir careia ii multumim pentru sugestie :).

Vrem sa aflam cine stie care este numele castelului din imagine.

Ce poti castiga (in afara de laude!)?

De data aceasta avem mai multe premii. Primul care ghiceste numele castelului si localitatea in care se afla acesta va primi un pachet format din:

  • cartea "Calatorii pentru o viata : 500 de locuri unice (vol 1)" care are multe idei si poze pentru concedii reusite.
  • 2 ghiduri turistice de la National Geographic

100 cele mai frumoase parcuri nationale ale lumii

Dar fiindca nu vrem sa ii recompensam doar pe cei rapizi, vom mai avea  2 premii a cate doua ghiduri turistice de la National Geographic pe care le vom acorda prin tragere la sorti dintre toti cei care precizeaza corect numele castelului si localitatea in care se afla acesta.

Cum participi ?

Lasa un comentariu mai jos cu numele castelului si localitatea in care se afla acesta. Daca lasi mai multe raspunsuri il vom considera doar pe primul. Pentru ca un raspuns sa fie valid trebuie sa precizezi ambele denumiri.

Concursul se desfasoara pana Duminica 06.05 la ora 22:00.
Castigatorii vor fi publicati pe blog si pe pagina noastra de Facebook in data de Luni 07.05.

Castigatorii concursului ( actualizare 07.05.2012 ora 20:18 )

Se pare ca Elena Dragomir v-a pus la grea incercare cu aceasta poza. Raspunsul corect la concurs ar fi fost : castelul Lassay-les-Chateaux din regiunea Pays de la Loire, Franta.

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Nu avem nici un raspuns 100% corect, dar am decis ca vom face o mica exceptie si vom premia 3 prieteni chiar daca au dat raspunsuri partiale.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Astfel cartea "Calatorii pentru o viata : 500 de locuri unice (vol 1)" si 2 ghiduri turistice de la National Geographic merg la Star Ava .

Ceilalti doi castigatori, care vor primi cate doua ghiduri turistice de la National Geographic sunt: Alina Madalina si Chirila Ema.

Sub sloganul "Cat traiesti inveti!" am lamurit intreaga incurcatura : dupa ce am sapat in "Facebook Comment Moderation Tool" vreo ora am descoperit ca peste 16 comentarii au fost inactivate deoarece au fost marcate ca si SPAM(!) deoarece contineau cuvantul "A S S" :)).

Deci ne pare rau daca ati crezut ca de fapt am ignorat raspunsurile voastre, dar cand colegul nostru a facut situatia el a verificat ce aparea pe site. Ne cerem scuze si maine dimineata refacem extragerea.

Extragere castigatori concurs (08.05.2012)

Dupa patania de ieri cu comentariile care au intrat in "plasa de spam", am refacut extragerea. Si ca sa va oferim in schimbul rabdarii voastre ceva, am hotarat sa dublam numarul de premii, deci avem 5 castigatori. Mai jos aveti primul nostru "lung-metraj" cu extragerea in care am folosit tehnici avansate de slow-motion si echipa de actori cu experienta :))

Castigatorii sunt :

  • Cel mai rapid raspuns corect si complet : Gubrei Felix
  • Andreea Burlacu
  • Mirela Elena
  • Viorel Birsan
  • Daniel Dudu

Felicitari tuturor!

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.