CONCURS - care este numele locului din imagine?

CONCURS - care este numele locului din imagine?
 
 

Am avut poze cu orase, locuri si castele. Acum avem o poza cu un loc foarte frumos din Romania.

Vrem sa aflam cine stie numele locului din imagine.

Ce poti castiga (in afara de laude!)?

Avem mai multe premii. Primul care ghiceste care este numele locului va primi colectia "Calatorii pentru o viata : 500 de locuri unice (vol 1-4)" care are multe idei si poze pentru concedii reusite. 

Calatorii pentru o viata : 500 de locuri unice

Dar fiindca nu vrem sa ii recompensam doar pe cei rapizi, vom mai avea 3 premii a cate doua ghiduri turistice de la National Geographic pe care le vom acorda prin tragere la sorti dintre toti cei care precizeaza corect numele locului din imagine.

Cum participi ?

Lasa un comentariu mai jos cu numele locului din imagine. Daca lasi mai multe raspunsuri il vom considera doar pe primul. Pentru ca un raspuns sa fie valid trebuie sa precizezi ambele denumiri.

Concursul se desfasoara pana Duminica 26.08 la ora 22:00.
Castigatorii vor fi publicati pe blog si pe pagina noastra de Facebook in data de Luni 27.08.

Castigatori concurs (28.08.2012)

Va multumim tuturor pentru participare. Majoritatea raspunsurilor au fost corecte : este vorba despre Pestera Ghetarului de la Scarisoara.

Premiul pentru raspunsul cel mai rapid merge la Cismaru Camelia.

In urma extragerii celelalte doua premii merg la Mihai Isachievici, Rose Pink si Grigore Adina. Video-ul extragerii il puteti vedea aici.

Pentru a va putea trimite premiile va rugam sa ne trimiteti numele, adresa completa si numarul de telefon printr-un mesaj pe FACEBOOK.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers