Compoziții spectaculoase cu natura reflectată în apă – GALERIE FOTO

Compoziții spectaculoase cu natura reflectată în apă – GALERIE FOTO
 
 

Natura este o permanentă sursă de inspiraţie pentru artişti. Fie că este pictată, sculptată, descrisă în versuri sau pur şi simplu privită prin lentilele aparatului de fotografiat, natura oferă mereu peisaje spectaculoase, care îţi taie răsuflarea. Peisajele din jurul nostru pot căpăta valenţe noi atunci când frumuseţea locurilor se reflectă în apă, iar întreg tabloul capătă un farmec captivant, de la care nu îţi poţi lua ochii.

Pentru că suntem în miez de primăvară, mereu în căutarea frumosului şi asistăm la un spectacol de culoare deosebit, am strâns o serie de fotografii care îţi dezvăluie natura sub o altă perspectivă. Reflectate în apă, aceste peisaje din Coreea de Sud, realizate de fotograful Jaewoon U, îţi arată cât de minunată este natura.

Ţie care dintre aceste imagini îţi place cel mai mult?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers