Compoziții spectaculoase cu natura reflectată în apă – GALERIE FOTO

Compoziții spectaculoase cu natura reflectată în apă – GALERIE FOTO
 
 
 

Natura este o permanentă sursă de inspiraţie pentru artişti. Fie că este pictată, sculptată, descrisă în versuri sau pur şi simplu privită prin lentilele aparatului de fotografiat, natura oferă mereu peisaje spectaculoase, care îţi taie răsuflarea. Peisajele din jurul nostru pot căpăta valenţe noi atunci când frumuseţea locurilor se reflectă în apă, iar întreg tabloul capătă un farmec captivant, de la care nu îţi poţi lua ochii.

Pentru că suntem în miez de primăvară, mereu în căutarea frumosului şi asistăm la un spectacol de culoare deosebit, am strâns o serie de fotografii care îţi dezvăluie natura sub o altă perspectivă. Reflectate în apă, aceste peisaje din Coreea de Sud, realizate de fotograful Jaewoon U, îţi arată cât de minunată este natura.

Ţie care dintre aceste imagini îţi place cel mai mult?

Vacanță de primăvară la Berlin

Vacanță de primăvară la Berlin

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 160 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.