Coco Bongo: Cancun - partea a 2-a - Viaţa de noapte

Coco Bongo: Cancun - partea a 2-a - Viaţa de noapte
 
 

Pe lângă frumuseţile exotice, plaje cu nisip alb şi fin, apă turcoaz şi palmieri, Cancun poate oferi şi multă distracţie într-un mod internaţional. Spun asta, deoarece de-a lungul şederii mele aici, am întâlnit foarte mulţi străini adunaţi din toate continentele şi într-adevăr numărul localnicilor este mic comparativ cu cel al turiştilor.

Cel mai reprezentativ club este Coco Bongo, dar nu trebuie ratate nici Senor Frog’s, Mambo Café sau Hardrock Café. Eu acestea le pot recomanda pentru că sunt locuri în care am fost şi în care m-am simţit foarte bine, fiecare dintre ele având ceva aparte în felul lor.

Piraţii din Cancun

O altă activitate pe care am savurat-o la cote maxime a fost plimbarea cu nava Căpitanului Hook şi piraţii săi. Din cauza lipsei de timp, am ales varianta cea mai scurtă  şi anume plimbarea de o ora, dar cei interesaţi pot alege 2 ore sau 3 ore, program în care este inclusă o cină şi un spectacol special făcut de piraţi prezentând bătăliile tipice dintre ei şi duşmani.

Revenind la viaţa de noapte din Cancun, bineînţeles că am fost extrem de curioasă să fac cunoştinţă cu distracţia şi show-ul de care am auzit atât de mult din Coco Bongo.

Clubul se află în zona hotelieră, pe bulevardul Kukulcan, o stradă plină de cafenele şi cluburi pentru toate gusturile. Ajunsă aici, am fost surprinsă să văd atât de multă lume stând la coadă dar, din câte am înţeles, indiferent că este luni, joi sau sâmbătă mereu este plin de turişti care aleg acest loc fie pentru distracţie fie din simplă curiozitate.

Nu este un loc ieftin, dar referindu-ne la Cancun, nu prea putem vorbi de un buget redus.

Noi am plătit intrarea 50$ de persoană, preţ în care era inclusă şi o băutură. Partea care însă nu am agreat-o deloc a fost aşteptatul la coadă, cam o oră jumătate, erau 2 rânduri imense cu intrări separate şi mergea totul atât de încet, încât la un moment dat mă săturasem, îmi venea parcă să renunţ şi să plec. Stând acolo, am întâlnit oameni de toate naţiile: americani, brazilieni, japonezi, argentieni, germani, englezi, mexicani mai deloc. În fine, am rezistat cu toţii eroic, nerăbdători fiind să intrăm, lucru care s-a şi întâmplat într-un final.

Las Vegas-ul din Cancun

Eu am considerat că a meritat aşteptarea, deoarece este spectaculos ceea ce mi-au văzut ochii.

Pe lângă faptul că locul în sine este foarte mare, în faţă aveam nişte ecrane imense pe care erau proiectate diferite filmuleţe, iar sunetul nu cred că trebuie să menţionez că a fost unul pe măsură.

Coco Bongo este locul recunoscut pentru cele mai tari show-uri, petrecerile fiind unele caracteristice Las Vegas-ului şi muzica una diversificată, pentru toate gusturile.

Personajele de pe scenă diferă de fiecare dată, dar în această noapte eu am putut urmări reprezentaţia lui Elvis Presley, Michael Jackson, The Mask, Spiderman şi Guns N' Roses.

După fiecare dintre aceste momente începea nebunia cu jocul de lumini, tunurile cu fum impresionante, baloane uriaşe şi confetii. Extraordinare au fost punerile în scenă a reprezentaţiilor, susţinute din spate de imensele ecrane, dar şi de luminile de diferite culori şi forme.

Cu siguranţă îşi merită toţi banii, pentru că nu te întâlneşti în fiecare zi cu asemenea show într-un club, astfel că recomand locul tuturor turiştilor dornici de distracţie şi de spectacol.

Poze deosebite din Cancun


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers