Coasta Amalfi, cea mai frumoasă regiune din sudul Italiei – Galerie foto

Coasta Amalfi, cea mai frumoasă regiune din sudul Italiei – Galerie foto
 
 
 

Coasta Amalfi este situată în sudul Italiei şi toţi cei care au vizitat regiunea spun că este cea mai frumoasă porţiune de pe ţărmul Mării Tireniene. Cu un peisaj care întrece orice imaginaţie, o arhitectură incredibilă şi un patrimoniu istoric şi cultural deosebit, Coasta Amalfi este o destinaţie turistică de excelenţă, preferată de milioane de turişti din întreaga lume.

Costiera Amalfitana – denumirea italiană a zonei, este situată în regiunea Salerno a Italiei şi este una dintre cele mai frumoase zone de pe riviera din peninsulă. Localităţile de pe Coasta Amalfi, Positano, Ravello, Minori, Amalfi şi Sorrento, au fost săpate în stâncă în urmă cu mii de ani, iar de la micuţe aşezări pescăreşti au ajuns în prezent cele mai frumoase staţiuni de pe ţărmul Mării Tireniene.

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Coasta Amalfitana

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Cu peisaj de poveste, un cadru natural deosebit, un farmec aparte şi arome savuroase de limoncello şi preparate italieneşti, hoteluri pentru toate buzunarele, Coasta Amalfi este una dintre destinaţiile estivale de top din Europa. Frumuseţea acestei zone nu poate fi descrisă, dar ştim că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte şi am pregătit pentru tine o colecţie de imagini spectaculoase cu Coasta Amalfi. Admiră frumuseţea rivierei din sudul Italiei în galeria foto de mai jos. 

Tu ce alte locuri minunate de pe ţărmul Italiei ai vrea să vizitezi?

Concediu mediteranean în Creta

Concediu mediteranean în Creta

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 465 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers