Cluj-Napoca, una dintre emblemele României

Cluj-Napoca, una dintre emblemele României
 
 

În ultimii ani, Cluj-Napoca a reușit să aibă un mare impact pozitiv asupra României mai ales pe plan economic și turistic. Acest oraș s-a remarcat odată cu primirea titlului de Capitală Europeană a Tineretului în 2015. În comparație cu alte orașe românești, Clujul este cunoscut pe plan internațional ca un oraș cu potențial economic și turistic.

În lista dumneavoastră pentru vacanță ar trebui să includeți și acest simbol al țării pentru a simți cu adevărat un city break în România. Articolul pe care vi-l prezint o să ilustreze doar o parte din obiectivele turistice ale acestui oraș.

Bulevardul Eroilor

Este unul dintre locurile de promenadă și de relaxare, el fiind împânzit de cafenele și buticuri, o locație unde îți poți petrece timpul liber.

Bulevardul Eroilor

Biserica Romano-Catolică Sf. Mihail

Alături de aceasta fiind și statuia lui Matei Corvin.

Biserica Romano-Catolică Sf. Mihail

Catedrala Mitropolitană

În fața acesteia tronând statuia lui Avram Iancu.

Catedrala Mitropolitană

Teatrul Național Cluj-Napoca

Teatrul Național Cluj-Napoca

Parcul Central

Este un minunat loc unde te poți relaxa, bucurându-te de nenumărate priveliști.

Parcul Central

Toate imaginile din acest articol ilustrează doar o mică parte din frumusețile acestui oraș, el cuprinzând zeci de obiective turistice. Dacă doriți un city break de neuitat, recomand să adăugați Cluj-Napoca pe lista dumneavoastră.

Atracții turistice Cluj-Napoca


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers