City-break Valencia: soare şi mare - galerie foto

City-break Valencia: soare şi mare - galerie foto
 
 

Dacă ai ajuns în Valencia atunci trebuie să te duci să vezi plaja.Smile

Iei metroul şi în doar câteva minute ai ajuns în staţia Neptun, deci eşti la câţiva paşi de plaja cu nisip fin şi apa de un albastru surprinzător. Palmierii exotici te ghidează rapid înspre mare.

plaja din Valencia

Faleza

Pentru noi, jumătatea de zi pe care am petrecut-o pe plajă a fost ceva deosebit. Am intrat pentru prima dată în anul 2013 cu picioarele în mare şi am stat câteva ore la soare. Irina s-a jucat în nisip cu câţiva copii. Şi totul într-o zi de joi a lunii martie.

Panorama plaja Valencia

Click pe poză să vezi panoramă cu plaja din Valencia

plaja din Valencia

Plaja e mare, lată şi foarte lungă, cu un aer exotic dat de palmierii care se înşiră de-a lungul falezei. Nisipul este foarte fin şi totul este curat. Domneşte o atmosferă de vacanţă.

plaja din Valencia

plaja din Valencia

În timp ce stăteam pe plajă am urcat repede câteva poze pe Facebook şi în câteva minute am fost sunat de mai mulţi prieteni cărora nu le venea să creadă că sunt doar în Valencia şi nu pe vreo insulă exotică. Într-adevar, plaja din Valencia arată exotic Laughing.

După ce am stat vreo 3 ore pe plajă (da! ne-am bronzat!) am făcut o plimbare până în City of Arts and Sciences de-a lungul portului.

plaja din Valencia

plaja din Valencia

Poze cu plaja din Valencia

 

Concluzia e simplă: dacă nu ai pe lista de vizitat în Valencia şi plaja cu portul, urgent trebuie să o adaugi deoarece nu vei regreta!

 

Citeşte ghidul complet pe care ţi l-am pregătit pentru un city-break reuşit la Valencia :


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers