Citinerary București – un proiect pentru turistul modern

Citinerary București – un proiect pentru turistul modern
 
 

De fiecare dată când vizităm un oraș nou, ne gândim unde este cel mai bine să ne cazăm, unde să mâncăm și ce să vedem! Și ne așezăm frumos în fața computerului și căutăm și căutăm, citim review-uri, păreri etc. Ne enervăm că nu găsim ce vrem și căutăm din nou și tot așa! Ei bine, dacă ajungi în București, nu mai trebuie să faci asta!

Ce înseamnă Citinerary

Citinerary a fost fondat de Robin Cox în Amsterdam în 2012, pentru cei care doreau să exploreze orașul așa cum se cuvine... adică alături de un localnic, care știe mult mai bine să vorbească despre locurile de văzut și de încercat din orașul său! Programul este disponibil astăzi nu numai în Amsterdam, ci și în Oslo, Rotterdam și București!

Citinerary Bucuresti

Vizitează capitala cu Citinerary București

Citinerary București se dorește a fi un serviciu cultural și social, prin care capitala este mapată pentru turiști, astfel încât aceștia să exploreze cele mai frumoase părți ale orașului prin localnici. Corespondenții implicați în proiect sunt oameni plini de viață și care știu tot ce mișcă prin București, indiferent de dorințele celor cu care se întâlnesc.

Echipa Citinerary Bucuresti

Cum ajungi să vizitezi Bucureștiul cu un localnic?

Dacă dorești să vizitezi Bucureștiul (sau alt oraș dintre cele menționate mai sus), tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul Citinerary la secțiunea Meet & Greet. Te înregistrezi și ți se va găsi un localnic pe măsura dorințelor tale turistice pentru a-ți face turul orașului!

Ce ai zice de o astfel de vacanță?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers