Circul din Budapesta, sau cum să te simţi copil din nou!

Circul din Budapesta, sau cum să te simţi copil din nou!
 
 

De Rusalii cum am avut mai multe zile libere, ne-am decis să facem un mic city break la Budapesta. Sâmbătă după ce ne-am perindat prin oraş şi am vizitat câteva atracţii din Budapesta, ne-am gândit să facem o plimbare relaxantă pe lângă grădina Zoologică (aici nu am mai intrat că am fost cu ocazia ultimei vizite în oraş). Trecând prin zonă am dat de Circul Naţional din Budapesta.

Andreea, prietena mea, a lansat propunerea să vedem dacă nu cumva începe vreo reprezentaţie în curând. Trebuie să recunosc că la început am fost un pic sceptic. Să nu mă înţelegeţi greşit ... ador circul şi de fiecare dată când văd cortul, acesta îmi trezeşte nişte amintiri plăcute.

Încă de mic am avut norocul ca părinţii mei să mă ducă la fiecare circ care venea în oraş (şi aici nu mă refer la "circul" făcut dacă luam note mici Tongue Out ). Dar în ultima vreme parcă circul nu mai era "acelaşi". Am fost la câteva spectacole în Timişoara, dar era departe de ceea ce... sau poate sunt eu prea pretenţios.

Circul din Budapesta

Circul din Budapesta

Când am ajuns la caserie era în jur de 18:45, iar pe afiş scria că următorul program începe la ora 19:00. O fi vreun semn... aşa că am zis fie! Am luat două bilete şi hop că deja eram pe scaune aşteptând spectacolul. Ahhhh era să uit... biletul a costat 3100 de forinţi (~50 lei).

Circul din Budapesta

Circul din Budapesta

Sincer nu am de gând să vă povestesc despre fiecare artist în parte. Pot să vă zic în schimb că a fost un spectacol excelent: am râs, am avut emoţii la anumite "scheme", am rămas cu gura căscată la altele, am admirat animale frumoase şi am văzut cum poţi determina nişte tigri să facă nişte chestii care nici nu-ţi trec prin cap. Singura parte negativă a întregului spectacol a fost că ... s-a terminat Laughing

Aştept şi de la voi păreri despre alte circuri unde aţi fost sau a căror reprezentaţii le-aţi urmărit ... nu de alta dar mi s-a redeschis pofta Wink

NU UITAŢI: fiecare călătorie începe cu primul pas!

Poze de la Circul din Budapesta


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers