Circul din Budapesta, sau cum să te simţi copil din nou!

Circul din Budapesta, sau cum să te simţi copil din nou!
 
 
 

De Rusalii cum am avut mai multe zile libere, ne-am decis să facem un mic city break la Budapesta. Sâmbătă după ce ne-am perindat prin oraş şi am vizitat câteva atracţii din Budapesta, ne-am gândit să facem o plimbare relaxantă pe lângă grădina Zoologică (aici nu am mai intrat că am fost cu ocazia ultimei vizite în oraş). Trecând prin zonă am dat de Circul Naţional din Budapesta.

Andreea, prietena mea, a lansat propunerea să vedem dacă nu cumva începe vreo reprezentaţie în curând. Trebuie să recunosc că la început am fost un pic sceptic. Să nu mă înţelegeţi greşit ... ador circul şi de fiecare dată când văd cortul, acesta îmi trezeşte nişte amintiri plăcute.

Încă de mic am avut norocul ca părinţii mei să mă ducă la fiecare circ care venea în oraş (şi aici nu mă refer la "circul" făcut dacă luam note mici Tongue Out ). Dar în ultima vreme parcă circul nu mai era "acelaşi". Am fost la câteva spectacole în Timişoara, dar era departe de ceea ce... sau poate sunt eu prea pretenţios.

Vacanță mediteraneană în Creta

Vacanță mediteraneană în Creta

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti, Timișoara şi Cluj Napoca
de la 273 Eur
vezi detalii »

Circul din Budapesta

Concediu relaxant în Thassos

Concediu relaxant în Thassos

7 nopţi cazare
de la 155 Eur
vezi detalii »

Circul din Budapesta

Când am ajuns la caserie era în jur de 18:45, iar pe afiş scria că următorul program începe la ora 19:00. O fi vreun semn... aşa că am zis fie! Am luat două bilete şi hop că deja eram pe scaune aşteptând spectacolul. Ahhhh era să uit... biletul a costat 3100 de forinţi (~50 lei).

Circul din Budapesta

Circul din Budapesta

Sincer nu am de gând să vă povestesc despre fiecare artist în parte. Pot să vă zic în schimb că a fost un spectacol excelent: am râs, am avut emoţii la anumite "scheme", am rămas cu gura căscată la altele, am admirat animale frumoase şi am văzut cum poţi determina nişte tigri să facă nişte chestii care nici nu-ţi trec prin cap. Singura parte negativă a întregului spectacol a fost că ... s-a terminat Laughing

Aştept şi de la voi păreri despre alte circuri unde aţi fost sau a căror reprezentaţii le-aţi urmărit ... nu de alta dar mi s-a redeschis pofta Wink

NU UITAŢI: fiecare călătorie începe cu primul pas!

Poze de la Circul din Budapesta

Vacanță de vis în Zakynthos

Vacanță de vis în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 380 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.