Chicago sub un val de gheaţă - galerie foto

Chicago sub un val de gheaţă - galerie foto
 
 

Dacă primele luni de iarnă au semănat mai degrabă cu o primăvară răcoroasă în ţara noastră, iarna adevărată a lovit din plin în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă frigul şi zăpada i-a cam măturat pe americani, i-a ascuns în case şi le-a blocat complet drumurile şi oraşele, fotografii curajoşi au ieşit în faţa iernii, pentru a surprinde peisaje unice din oraşele lor.

Chiberia - când temperaturile siberiene ajung în Chicago

Chicago

Chicago a fost unul dintre cele mai afectate oraşe în această iarnă. Pe lângă faptul că ninsorile s-au ţinut lanţ, acesta este şi Oraşul Vânturilor (Windy City), aşa că fiecare părticică îngheţată a oraşului a arătat parcă desprinsă dintr-un film de groază pentru locuitori. Mai mult decât atât, oraşul a primit porecla de Chiberia, prin care comunităţile online au încercat să dea un suflu amuzant aerului siberian pe care l-au resimţit în Chicago. Smile

Pentru privitorii de departe, cum suntem şi noi de altfel, pozele deosebite ale oraşului Chicago acoperit de un val de gheaţă au fost însă de-a dreptul impresionante, de la panoramele acoperite de gheaţă şi zăpadă, până la detalii stradale congelate... după cum poţi vedea şi în galeria foto!

Chicago sub un val de gheaţă

   

Dacă vrei să afli mai multe despre oraşul Chicago, ambasadorul nostru Liviu Graur îţi povesteşte despre peripeţiile unui turist român pe aeroportul din Chicago, despre lucruri pe care nu le găseşti în ghidurile oraşului Chicago şi despre Chicago văzut prin ochii unui turist


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers