Chicago sub un val de gheaţă - galerie foto

Chicago sub un val de gheaţă - galerie foto
 
 
4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Dacă primele luni de iarnă au semănat mai degrabă cu o primăvară răcoroasă în ţara noastră, iarna adevărată a lovit din plin în Statele Unite ale Americii. Chiar dacă frigul şi zăpada i-a cam măturat pe americani, i-a ascuns în case şi le-a blocat complet drumurile şi oraşele, fotografii curajoşi au ieşit în faţa iernii, pentru a surprinde peisaje unice din oraşele lor.

Chiberia - când temperaturile siberiene ajung în Chicago

Chicago

Chicago a fost unul dintre cele mai afectate oraşe în această iarnă. Pe lângă faptul că ninsorile s-au ţinut lanţ, acesta este şi Oraşul Vânturilor (Windy City), aşa că fiecare părticică îngheţată a oraşului a arătat parcă desprinsă dintr-un film de groază pentru locuitori. Mai mult decât atât, oraşul a primit porecla de Chiberia, prin care comunităţile online au încercat să dea un suflu amuzant aerului siberian pe care l-au resimţit în Chicago. Smile

Pentru privitorii de departe, cum suntem şi noi de altfel, pozele deosebite ale oraşului Chicago acoperit de un val de gheaţă au fost însă de-a dreptul impresionante, de la panoramele acoperite de gheaţă şi zăpadă, până la detalii stradale congelate... după cum poţi vedea şi în galeria foto!

Chicago sub un val de gheaţă

   

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »
4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Dacă vrei să afli mai multe despre oraşul Chicago, ambasadorul nostru Liviu Graur îţi povesteşte despre peripeţiile unui turist român pe aeroportul din Chicago, despre lucruri pe care nu le găseşti în ghidurile oraşului Chicago şi despre Chicago văzut prin ochii unui turist

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.