Cetatea Ardud, un loc care ramane in suflet

Cetatea Ardud, un loc care ramane in suflet
 
 
 

Obiectivul turistic pe care doresc să vi-l prezint este Cetatea din orașul meu natal, Ardud. Atât povestea din jurul ei cât și amintirile făcute în acel loc de-a lungul anilor fac din "castelul meu" un loc ce-mi va rămâne în suflet pentru totdeauna, și un loc pe care îl vizitez cu cea mai mare plăcere de fiecare dată.

Ce anume are deosebit Cetatea Ardud?

Așezarea cetății pe un deal împrejmuit de un șanț adânc conferă un sentiment real de siguranță si dibăcie în realizarea ei din punct de vedere strategic. Cel mai mare turn a ceea ce a fost cândva un castel poate fi observat de la 20 km distanță, iar recentele restaurări au readus o parte din gloria de altădată a clădirii.

Cui ai recomanda sa viziteze Cetatea Ardud?

Cei pasionați de istorie și arhitectură vor găsi cetatea din Ardud un studiu nemaipomenit pentru elementele sale istorice, însă turiști din toate părțile lumii au făcut vizite în acest loc, cei mai mulți susținând că "A fost imposibil să nu observe cetatea. E ca și cum turnul ți-ar șopti să-i urci colinele!".

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Ce te-a impresionat cel mai mult la Cetatea Ardud?

În momentul în care treci pragul cetății poți să-ți dai seama de dimensiunile inițiale ale acesteia. Interioarele ce pot fi vizitate includ un nivel subteran și 4 etaje ce pot fi urcate pe o scară spiralată până în vârf, iar evenimentele pe teme medievale ce se organizează fac deliciul oricărui vizitator la fața locului.

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Da cateva ponturi celor care doresc sa viziteze Cetatea Ardud

La baza cetății există amenajată o zonă de parcare cu toaletă publică pentru turiști, iar drumul către intrare constă dintr-o șosea asfaltată ce poate fi parcurs fie cu mașina fie pe jos. În incinta obiectivului există automat de bauturi și snacks-uri. Pentru doritori există și ghizi turistici ce vă pot însoți.

Prin acest articol doresc şi eu să adaug un motiv la campania 499 de motive să fii turist în România organizată împreună cu agenţia de turism Turist Center. Împreună trebuie să promovăm frumuseţea ţării noastre România!

Numele meu este Cojocariu Marius si aceasta este povestea pe care va recomand sa o votati!

Poze din Cetatea Ardud

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 
Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers