Cetatea Alba Carolina prinde viaţă la Alba Jazz în mai

Cetatea Alba Carolina prinde viaţă la Alba Jazz în mai
 
 

În perioada 16-18 mai 2014, Cetatea Alba Carolina va fi însufleţită de cea de-a treia ediţie a festivalului Alba Jazz. Evenimentul se adresează celor pasionaţi de muzică bună, jazz şi chitară clasică, dar aduce în faţa publicului şi reprezentaţii de teatru, literatură, film, folclor şi istorie!

De ce să mergi la Alba Jazz

Pentru muzică bună şi o locaţie deosebită în primul rând! Din 2012, Alba Jazz adună artişti de talie naţională şi internaţională, iar în anul acesta povestea se repetă cu artişti precum Micrea Tiberian, Carsten Dahl, Jazzapella, Ozana Barabancea, Stan Zamfirescu şi Orchestra de Cameră a judeţului Alba.

Pe lângă muzica de o calitate excepţională, te bucuri de cel mai frumos decor – Cetatea Alba Carolina. Atât concertele, cât şi celelalte evenimente, ca workshop-urile de jazz şi chitară clasică pentru tineri, conferinţele de presă, lansările de albume, întâlnirile informale între public şi artişti, party-urile şi jam-sessions-urile, au toate loc în interiorul zidurilor cetăţii restaurate.

Alba Jazz editia a treia

Programul festivalului Alba Jazz

Dacă vrei să te bucuri de un preview al festivalului de jazz, atunci trebuie să ştii că, în data de 29 aprile, are loc concertul de jazz modern Sebastian Spanache Trio, începând cu ora 19, la Palatul Apor. Mai apoi, de vineri până duminică, între 16 şi 18 mai 2014, au loc numeroase evenimente la care trebuie să participi!

Pasionaţii de jazz sunt aşteptaţi în Cetatea Alba Carolina în fiecare zi a festivalului începând cu ora 11, când are loc conferinţa de presă de deschidere a zilei – Jazz Coffee. Deschiderile sunt urmate de Masterclass-uri de chitară clasică, concerte, workshop-uri şi spectacole muzicale în diverse locaţii ale Cetăţii, printre care Poarta a III-a, Muzeul Naţional al Unirii, Piaţa Cetăţii şi Art Cafe Downtown.

Iubitorii de muzică bună şi de evenimente culturale nu au niciun motiv să rateze Alba Jazz în acest an... aşa că ne vedem acolo!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers