Cele mai vechi mănăstiri din România - galerie foto

Cele mai vechi mănăstiri din România - galerie foto
 
 

România numără o serie largă de mănăstiri vechi şi frumoase. Pentru credincioşi, aceste locaşuri de cult sunt cele mai valoroase şi sunt simboluri ale dăinuirii credinţei lor în timp. Însă mănăstirile nu sunt doar reprezentative pentru domeniul religios, ci sunt şi obiective turtistice, dată fiind vechimea lor, ce le atestă calitatea de monumente ale României. 

Cea mai veche mănăstire din lista noastră este cea Cisterciană, ridicată în anul 1202. Te invit alături de mine să te bucuri de o galerie foto cu cele mai vechi şi mai impresionante locaşuri de cult din România. Sper că imaginile te vor inspira mai departe să le şi vizitezi. 

[%gallery%]

Vezi imagini cu cele mai vechi mănăstiri din România


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers