Cele mai trendy destinații pentru călătorii solo – GALERIE FOTO

Cele mai trendy destinații pentru călătorii solo – GALERIE FOTO
 
 

O călătorie de unul singur este o experiență prin care toți pasionații de aventuri ar trebui să treacă măcar o dată. Fie că vrei să rătăcești pe străzile aglomerate ale unei metropole, vrei să te regăsești în mijlocul naturii sau să te relaxezi pe o plajă idilică, o vacanță solo te va ajuta să înveți mai multe despre tine, dar și descoperi mai ușor locul în care te afli.

Potrivit Airbnb, solo traveling a devenit un adevărat trend printre pasionații de călătorii, iar datele cunoscutului site de locuri de cazare arată că anumite destinații din lume sunt extrem de populare printre cei care aleg să călătorească singuri. Astfel, Airbnb a observat o creștere a numărului de rezervări pentru o persoană, în diferite locuri din lume.

În topul orașelor pentru solo traveling, ce includ destinații precum Buenos Aires, Toronto sau Oslo, între 14% și 27% dintre toate rezervările făcute prin Airbnb în ultimul an au fost realizate de călători singuri. Mai mult, locurile care s-au transformat în hotspoturi pentru solo traveling includ orașe din întreaga lume.

Potrivit datelor Airbnb, iată care sunt top 10 cele mai trendy destinații pentru călătorii solo!

Tu în ce loc ai vrea să călătorești de unul singur?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers